Home / Beauty  / Το νέο SteamPod 3.0 έρχεται από τα Sephora!

Το νέο SteamPod 3.0 έρχεται από τα Sephora!

SteamPod 3.0

Ανακαλύψτε τη δύναμη του ατμού, χάρη στο νέο SteamPod 3.0 της L’ Oreal Professionel, στα Sephora.

 

Χαρίστε στα μαλλιά σας την περιποίηση που τους αξίζει, αποκτώντας το ολοκαίνουργιο SteamPod 3.0, από τα Sephora. Η  L’ Oreal Professionel δημιούργησε ένα επαναστατικό σύστημα ισιώματος, που πρόκειται να μεταμορφώσει τα μαλλιά σας! Με τη βοήθεια του ατμού, το χτένισμα σας θα πραγματοποιηθεί 50% πιο γρήγορα και πολύ πιο εύκολα. Χάρη στην πατενταρισμένη τεχνολογία του Steam Pod, η τρίχα σας θα είναι πολύ πιο λεία και λαμπερή. Το χτένισμα σας θα διαρκεί και τα μαλλιά σας θα αποκτήσουν ένα φυσικό και απαλό αποτέλεσμα. Επιπλέον, προσφέρει τη βέλτιστη προστασία της τρίχας, καθώς και του χρώματος, και πετυχαίνει 78% λιγότερη ευαισθητοποίηση.

 

 

Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να δημιουργήσετε ένα υπέροχο και επαγγελματικό look. Μεταμορφώστε γρήγορα τα μαλλιά σας, από ίσια σε κυματιστά και από μπούκλες σε ίσια. Δώστε προσοχή και στον τρόπο που το χρησιμοποιείτε. Αφού πλύνετε τα μαλλιά σας με το κατάλληλο σαμπουάν και conditioner, τα ταμπονάρετε με την πετσέτα. Έπειτα, στεγνώστε τα, χωρίς τη χρήση βούρτσας, και εφαρμόστε τα λαδάκια ή το serum σας. Μπορείτε να επιλέξετε και τα εκπληκτικά προϊόντα περιποίησης Steam Pod. Χρησιμοποιήστε το σίδερο τούφα- τούφα, για να πετύχετε ένα ονειρεμένο χτένισμα. Συνιστάται η χρήση απιονισμένου νερού, για ανεφοδιασμό της δεξαμενής.

 

Courtesy of Sephora

 

Αποκτήσε το εδώ.

 

Courtesy of Sephora

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.