Home / Beauty  / Το νέο άρωμα Rose Passion από Jimmy Choo!

Το νέο άρωμα Rose Passion από Jimmy Choo!

Rose Passion

Ο οίκος πολυτελείας Jimmy Choo παρουσιάζει τη νέα του αρωματική δημιουργία Rose Passion. Mια υπέροχη ευωδία που εκπέμπει λάμψη!

 

Ας σκεφτούμε τη καθαρότητα του μπλε ουρανού που αντανακλάται στη Θάλασσα της Μεσογείου η οποία λαμπυρίζει κάτω από τον καυτό ήλιο της Γαλλικής Ριβιέρας. Η θέα από την άκρη της μαγευτικής πισίνας στην εμβληματική βίλα Le Palais Bulles. Ένα εκπληκτικό αρχιτεκτονικό δημιούργημα που ατενίζει στη μαγική απεραντοσύνη της θάλασσας. Τώρα φανταστείτε ότι είστε εκεί, αισθάνεστε χαρούμενες και sexy, αλλά ταυτόχρονα είστε δυναμικές και τολμηρές. Και ξαφνικά τη βλέπετε, την εντυπωσιακή  Malika el Maslouhi, το πρόσφατο μοντέλο του Jimmy Choo, σε φωτογράφηση του Carlijn Jacobs. Χορεύει παιχνιδιάρικα και παίρνει εντυπωσιακές πόζες γεμάτη αυτοπεποίθηση πλάι στην πισίνα, ενώ η Θάλασσα της Μεσογείου λαμπυρίζει πίσω της. Ελεύθερο πνεύμα, μαγνητίζει με τη δυναμικότητά της και ενσαρκώνει πραγματικά τη γυναίκα Rose Passion.

Λάμψη, εμπιστοσύνη και παιχνιδιάρικη διάθεση! Το νέο άρωμα Rose Passion του πολυτελή οίκου Jimmy Choo θα αναδείξει τέλεια την προσωπικότητά σας! Είναι απόλυτα εμπνευσμένο από τη γοητεία της Γαλλικής Ριβιέρας και δημιουργήθηκε από την περίφημη αρωματοποιό Natalie Lorson. Περιλαμβάνει τη δροσιά του νερού της καρύδας και το πλούσιο εξωτικό ανθό frangipani. Οι νότες καρδιάς συνδυάζονται με την ορχιδέα και το γιασεμί. Ολοκληρώνεται με νότες από σαντάξυλο και εξωτική βανίλια. Ένα αναζωογονητικό άρωμα που φέρνει την αισιοδοξία στο επίκεντρο!

Το Rose Passion είναι μία χαρούμενη ωδή στη δυναμική γοητεία της σύγχρονης γυναίκας, που έχει ελεύθερο πνεύμα και ζει και αγαπάει τη ζωή με τους δικούς της όρους

www.jimmychoo.com

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.