Home / Beauty  / Το μεγαλύτερο hair trend του καλοκαιριού έρχεται από τα Scandi girls

Το μεγαλύτερο hair trend του καλοκαιριού έρχεται από τα Scandi girls

Scandi
Το Scandi trend υπόσχεται να φωτίσει το πρόσωπό μας, δημιουργώντας την αίσθηση ότι έχουμε περάσει όλο το καλοκαίρι κάτω από τον ήλιο. 

 

Δεν είναι νέο ότι -εκτός από τις τάσεις στο street style– τα Scandi girls ορίζουν τις τάσεις στο beauty,.έχοντας φτάσει στο σημείο να κοντράρουν ισάξια τις Γαλλίδες. Μάλιστα, τα τελευταία χρόνια τα hair trends των Σκαδιναβών μονοπωλούν το TikTok, με το εμβληματικό -πλέον- και σήμα κατατεθέν χτένισμα της Matilda Djerf να βρίσκεται ακόμα ανάμεσα στη λίστα με τα κορυφαία hair trends, που πρωταγωνιστούν στα mood boards των εμφανίσεών μας. Παρόλα αυτά, δεν θα πιστεύαμε ποτέ ότι ένα από τα μεγαλύτερα hair colour trends αυτού του καλοκαιριού θα προερχόταν από μία περιοχή που δεν συνδέεται με το καλοκαίρι, τουλάχιστον έτσι όπως το έχουμε στο μυαλό μας όσοι βρισκόμαστε στη Μεσόγειο.

 

Το Scandi trend είναι μία από τις μεγαλύτερες τάσεις του καλοκαιριού και υπόσχεται μία φυσική ανανέωση στα μαλλιά.

 

Στην πραγματικότητα, το Scandi trend πρόκειται για μία μικρή αλλαγή στα μαλλιά, που υπόσχεται.να φωτίσει το πρόσωπο. Δεν κάνει ριζικές αλλαγές, αφού επικεντρώνεται στα baby hairs, δηλαδή στις φύτρες γύρω από το μέτωπο. Βάφοντας πιο ανοιχτές τις φύτρες, τα μαλλιά αποκτούν μία πιο φωτεινή εμφάνιση, δημιουργώντας την αίσθηση ότι έχουμε περάσει όλο το καλοκαίρι.κάτω από τον ήλιο και ότι τα μαλλιά μας έχουν “ανοίξει” με φυσικό τρόπο.

 

 

Τελικά, το Scandi trend απευθύνεται μόνο σε ξανθιές;

 

Τα καλά νέα είναι ότι η νέα τάση δεν απευθύνεται αποκλειστικά σε ξανθά μαλλιά. Μπορεί να προσαρμοστεί σε διάφορες αποχρώσεις μαλλιών, με τα baby hairs να βάφονται σε ελαφρώς.ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις από το χρώμα των υπόλοιπων μαλλιών.

 

 

Κεντρική φωτογραφία: @hoskelsa/Instagram 

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada