Home / Beauty  / Το κόκκινο κραγιόν ταιριάζει στο καλοκαιρινό μακιγιάζ;

Το κόκκινο κραγιόν ταιριάζει στο καλοκαιρινό μακιγιάζ;

Ακόμα και αν οι nude αποχρώσεις και τα lip gloss κυριαρχούν, δεν πρέπει να ξεχνάμε τη δυναμική που έχει το κόκκινο κραγιόν!

 

Τα τελευταία δύο χρόνια στον κόσμο της ομορφιάς πρωταγωνιστούν οι glossy υφές και οι nude αποχρώσεις. Έχουμε εγκαταλείψει τα ματ φινιρίσματα και δεν επιλέγουμε τόσο συχνά τα έντονα χρώματα. Ωστόσο, υπάρχει μία απόχρωση- ένα προϊόν που είναι πάντα trending και ποτέ δε θα χάσει τη δυναμική του! Το κόκκινο κραγιόν! Η διαχρονική αγάπη για το δυναμικό, sexy και forever chic red lipstick δε θα σταματήσει ποτέ. Αυτό σημαίνει ότι το συγκεκριμένο lip προϊόν ταιριάζει σε κάθε περίπτωση, κάθε εποχή και outfit!

 

 

Οι τελευταίες φωτογραφίες της Beyoncé στο Instagram, όπου απολαμβάνει τις διακοπές της, αποδεικνύουν τη γοητεία που εκπέμπει το κόκκινο κραγιόν. Παράλληλα τονίζεται και το πόσο τέλεια ταιριάζει με το hottest χρώμα του φετινού καλοκαιριού, το λευκό. Αν, λοιπόν, αναρωτιέσαι αν το συγκεκριμένο κραγιόν ταιριάζει στο καλοκαιρινό μακιγιάζ σου η απάντηση είναι μία. Φυσικά και ναι! Επιλέξτε διάφορες αποχρώσεις, ανάλογα με τις επιθυμίες και τον χρωματικό τόνο της επιδερμίδας  και μην ξεχνάτε ότι μπορείτε να προσθέσετε και gloss εφέ!

 
Παρακάτω θα βρείτε μερικά από τα καλύτερα red lipsticks!

MAC Cosmetics, attica

Rare Beauty, Sephora

Sephora Collection, attica

Το κόκκινο κραγιόν

YSL, Sephora

Radiant, attica

Το κόκκινο κραγιόν

Sisley, attica

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.