Home / Lifestyle  / Celebrities  / Το κινηματογραφικό comeback της Blake Lively!

Το κινηματογραφικό comeback της Blake Lively!

Blake
Η Blake Lively ετοιμάζει το κινηματογραφικό comeback της με την ταινία It ends with us, η οποία θα κάνει πρεμιέρα σε εμάς στο τέλος του καλοκαιριού!

 

Αγαπήσαμε τη Blake Lively μέσα από την πετυχημένη σειρά Gossip Girl. Ωστόσο, η ίδια το τελευταίο διάστημα απείχε αρκετά από τον κόσμο της υποκριτικής, όντας αφοσιωμένη στα τέσσερα παιδιά της. Φέτος, κάνει το μεγάλο κινηματογραφικό ντεμπούτο της με την ταινία.It Ends with Us, η οποία θα κάνει πρεμιέρα σε εμάς στις 29 Αυγούστου! Πρόκειται για το εξαιρετικά δημοφιλές ρομαντικό μυθιστόρημα της. Colleen Hoover, όπου η Blake υποδύεται την Lily.Bloom, μία γυναίκα που ερωτεύεται τον νευροχειρουργό Ryle Kincaid, τον οποίο υποδύεται ο Justin Baldoni.

 

 

Οι δύο τους ερωτεύονται βαθιά και τότε η Lily αρχίζει να βλέπει πλευρές του Ryle που της θυμίζουν τη σχέση των γονιών της. Ξαφνικά, εμφανίζεται ο πρώην έρωτάς της, ο Atlas Corrigan μπαίνει στη ζωή της και πολλά ανατρέπονται. Η ιστορία διαπραγματεύεται τις σχέσεις που έχουμε με τον εαυτό μας και τους γύρω μας. “Όσο δύσκολη και αν είναι αυτή η επιλογή, σπάμε το μοτίβο, αλλιώς το μοτίβο μάς διαλύει”, δηλώνει η. Blake Lively στο τέλος του trailer.

 

 

Το κινηματογραφικό comeback της γίνεται υπό το άκουσμα της κολλητής της Taylor Swift! Ένα από τα soundtrack της ταινίας είναι το My Tears Ricochet από το album Folklore. Η ηθοποιός είναι και παραγωγός της ταινίας! Σύμφωνα με δηλώσεις της συγγραφέας, η Blake ήταν η επιλογή που ονειρεύονταν από την αρχή για να υποδυθεί την Lily. Απογειώνει τις ερμηνευτικές της ικανότητες και δηλώνει ότι το αποτέλεσμα είναι μοναδικό. Ανυπομονούμε και εμείς να την παρακολουθήσουμε!

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.