Home / Beauty  / Το κατάλληλο post vacay body care!

Το κατάλληλο post vacay body care!

body care

Πώς θα πετύχετε ένα ολοκληρωμένο body care αφού επιστρέψετε από τις διακοπές σας; Δώστε στην επιδερμίδα σας λίγο χρόνο για να επανέλθει!

 

Και ενώ εμείς χαλαρώνουμε και διασκεδάζουμε στις διακοπές μας, η επιδερμίδα μας ταλαιπωρείται ελαφρώς εξαιτίας του ήλιου και της θάλασσας. Ωστόσο, αυτό δεν είναι κάτι που πρέπει να σας ανησυχεί! Είναι πάρα πολύ φυσιολογικό το δέρμα μας να υποστεί κάποιες αλλαγές, αλλά με την κατάλληλη περιποίηση θα επανέλθει. Το σωστό body care λίγο πριν τελειώσει το καλοκαίρι απαιτεί λίγα βήματα, τα οποία, όμως, δεν πρέπει να παραλείπονται. Το πιθανότερο είναι η επιδερμίδα σας να είναι αφυδατωμένη και να εμφανίζει κάποια ξηρότητα.

Πώς μπορείτε να ξεκινήσετε την επαναφορά του; Ένα δροσιστικό μπάνιο με κρύο νερό θα απομακρύνει ότι έχει συσσωρευτεί στο δέρμα σας και θα σας αναζωογονήσει πλήρως. Στη συνέχεια για μικρό διάστημα, συνεχίστε με χλιαρό νερό! Δημιουργήστε ένα μικρό home spa με έλαια που θα καταπραΰνουν το σώμα σας. Δεν ξεχνάμε την απολέπιση! Εφαρμόστε ένα ελαφρύ scrub 2-3 φορές την εβδομάδα και το σώμα σας θα γίνει super απαλό όπως και πριν! body care.

Το πιο σημαντικό είναι η πλούσια ενυδάτωση. Ίσως χρειαστεί να επιλέξετε ένα πιο πλούσιο body lotion για να καταπολεμήσετε την ξηρότητα. Τέλος πρέπει να έχετε υπόψη σας ότι μέρος της επαναφοράς του δέρματος σε πρόσωπο και σώμα είναι η διατροφή. Κάντε ένα detox, καταναλώστε πολύ νερό, φρούτα, λαχανικά και φυτικές ίνες! body care.

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.