Home / Wellness  / Diet & Fitness  / Το καλύτερο after summer detox σε περιμένει!

Το καλύτερο after summer detox σε περιμένει!

after summer detox

Επιστρέφουμε σιγά σιγά από τις διακοπές και αυτό σημαίνει ένα πράγμα. Ώρα να ξεκινήσουμε το after summer detox μας!

 

Όπως είναι απόλυτα φυσιολογικό, στις καλοκαιρινές διακοπές μας καταναλώσαμε αλκοόλ, extra θερμίδες και αφήσαμε τη γυμναστική πίσω μας. Ξεκουραστήκαμε, διασκεδάσαμε και εγκαταλείψαμε τους περιορισμούς. Τώρα, όμως, ήρθε η στιγμή να επιστρέψουμε στη ρουτίνα και την πραγματικότητα. Το κλειδί για να πετύχουμε ένα ομαλό come back είναι η έλλειψη υπερβολών. Δε σημαίνει ότι αφού επιστρέψουμε από τις καλοκαιρινές διακοπές μας πρέπει να «κόψουμε» μαχαίρι όλες τις συνήθειες και να προβούμε σε υπερβολικές ελλείψεις. Αξίζει να τονίσουμε ότι το μέτρο στη διατροφή μας είναι κάτι που πρέπει να υπάρχει σχεδόν όλη τη διάρκεια του χρόνου. Ένα ισορροπημένο after summer detox θα ανακτήσει τη φόρμα σας!

Έχοντας επιστρέψει στο σπίτι, ήρθε η ώρα να αρχίσουμε και πάλι να μαγειρεύουμε σπιτικά! Λέμε όχι στο fast food, τις επεξεργασμένες τροφές και τα λιπαρά και να τα αντικαταστήσουμε με πολλά λαχανικά και φρούτα. Τα τελευταία είναι πολύ σημαντικά και απαραίτητα και θα δώσουν ενέργεια στον οργανισμό σας. Μπορείτε να τα καταναλώσετε σε διάφορες μορφές. Με το μεσημεριανό σας, ως σαλάτες ή και ως smoothies.

Μην ξεχνάτε το άφθονο νερό που θα ενυδατώσει και θα «καθαρίσει» το σώμα σας εσωτερικά. Κάντε focus στον ύπνο για να ανακτήσετε δυνάμεις και ξεκινήστε, ανάλογα τη φυσική σας κατάσταση, τη γυμναστική στο σπίτι ή το γυμναστήριο. Για περίπου δύο εβδομάδες αφήστε πίσω σας ορισμένες τροφές και ροφήματα, ώστε να πετύχετε το after summer detox, και έπειτα επιστρέψτε στο regural διατροφικό σας πλάνο!

 

Μην ξεχνάτε οι υπερβολές δεν θα φέρουν ποτέ τα αποτελέσματα που θέλουμε.

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.