Home / Cozyhome  / Cozy Meets  / Το εκλεπτυσμένο σύμπαν της Julie Hillman

Το εκλεπτυσμένο σύμπαν της Julie Hillman

Οι εσωτερικοί χώροι της Julie Hillman χαρακτηρίζονται από εκλεπτυσμό και μοντέρνα αισθητική, την οποία παντρεύει με vintage στοιχεία.

Η Julie Hillman δημιουργεί μοντέρνα σπίτια με vintage έπιπλα και δόσεις αφηρημένης τέχνης. Για δέκα χρόνια, η interior designer με έδρα τη Νέα Υόρκη ήταν σχεδιάστρια μόδας.

 

 Ως αποτέλεσμα, έχει εντατική γνώση της κλωστοϋφαντουργίας. Οι πολυτελείς κατοικίες που σχεδιάζει, τις περισσότερες φορές έχουν μια ουδέτερη χρωματική παλέτα. Η μονοχρωματική αισθητική συνδυάζεται με τα έντονα layers. Η τεχνογνωσία της Julie Hillman στα υφάσματα την έχει οδηγήσει στη δημιουργία εκλεκτικών εσωτερικών χώρων με ουδέτερα χρώματα.

 

 

Ως λάτρης της τέχνης, αναζητά την ομορφιά σε συλλεκτικά αντικείμενα, με τα οποία μπορεί να δώσει χαρακτήρα σε έναν χώρο, όπως έργα  αφηρημένης ή σύγχρονης τέχνης, κλασικά ή vintage έπιπλα και πολυτελή υφάσματα. Οι εσωτερικοί χώροι της Julie Hillman είναι ένας παθιασμένος “χορός” ανάμεσα στην αντίκα και στο μοντέρνο.

 

 

 

Επιλέγει μοναδικά διακοσμητικά στοιχεία που συνδυάζουν πολλά διαφορετικά στυλ, απόμαρμάρινα γλυπτά μέχρι πολύχρωμα έργα τέχνης, που συνυπάρχουν με έπιπλα χρωμίου και επιβλητικές vintage δερμάτινες πολυθρόνες.

 

 

Έχει σχεδιάσει κατοικίες υψηλής αισθητικής στη Νέα Υόρκη, τα Χάμπτονς, το Άσπεν, το Παλμ Μπιτς και την Ευρώπη. Είναι αναγνωρισμένη στις λίστες του Αrchitectural Digest το 2019, 2020, 2021, 2022, 2023 και στο ad100 του 2024.

 

www.juliehillman.com

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath