Home / Men  / Το αγαπημένο “DAP GAP” Hoodie σε νέα σχέδια!

Το αγαπημένο “DAP GAP” Hoodie σε νέα σχέδια!

To διάσημο hoodie “DAP GAP”, αποτέλεσμα της συνεργασίας της GAP με τον σχεδιαστή μόδας Daniel Day, κυκλοφορεί σε νέα σχέδια.

Ο εμβληματικός σχεδιαστής μόδας Daniel Day, ο οποίος είναι ευρύτερα γνωστός ως Dapper Dan, έχει συνεργαστεί με την  GAP, λανσάροντας πολλές διαφορετικές εκδοχές του διάσημου hoodie “DAP GAP”.

DAP GAP

Η νέα capsule συλλογή για τη φετινή σεζόν αποτελείται από 4 hoodies, με νέες μοναδικές αποχρώσεις και μοτίβα. Τα νέα σχέδια διαθέτουν λαιμόκοψη με κορδόνι και έντονα κεντημένα τα γράμματα “DAP” στο μπροστινό μέρος. Επίσης, διαθέτουν κουκούλα και βγαίνουν σε κίτρινο, σκούρο πράσινο και κόκκινο χρώμα με καρό στάμπα, καθώς και σε καφέ καμηλό.

Τα πρόσθετα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν τις χαρακτηριστικές  τσέπες “καγκουρό” της GAP, καθώς και την αναφορά στο Ηarlem, τη γενέτειρα του Dapper Dan, που είναι τοποθετημένη στο μπροστινό μέρος των φούτερ με χρυσά γράμματα.

DAP GAP

Η ιστορία της ζωής του Dapper Dan έχει μεγάλο ενδιαφέρον, αφού κατάφερε με το ταλέντο..και το “θράσος” του να ντύσει από αθλητές μέχρι καλλιτέχνες χιπ-χοπ με couture τρόπο. Έδωσε νέα πνοή σε διάσημους οίκους (Gucci, Louis Vuitton, Fendi κ.ά) δημιουργώντας. σύνολα από γούνα.και δέρμα και άπειρα τυπωμένα logo των luxurious brands πάνω τους. Βέβαια, στην αρχή διώχθηκε για αντιγραφή και κλοπή των λογοτύπων,.αφού δεν υπήρχαν αυθεντικά.τόπια υφάσματος ή δέρματος για να φτιαχτούν αυτά τα ρούχα.

Ο Dapper Dan είχε μάθει να τυπώνει με αριστοτεχνικό τρόπο μονογράμματα σε υφάσματα και δέρματα. Η πρώτη μπουτίκ του είχε κλείσει,.έπειτα από μηνύσεις της οικογένειας Fendi. Τελικά, ο Alessandro Michele ήταν εκείνος που αναγνώρισε το ταλέντο του, προτείνοντας στον Dapper Dan να ανοίξουν την μπουτίκ του ξανά μαζί, ως προέκταση του brand Gucci.

Τα υπόλοιπα είναι ιστορία…

DAP GAP

Η συλλογή κάψουλων hoodie Dapper Dan x GAP “DAP GAP” θα είναι διαθέσιμη στον ιστότοπο της GAP στις 30 Νοεμβρίου. Stay tuned!

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath