Home / Beauty  / Τι είναι το gray blending;

Τι είναι το gray blending;

Δείτε τη νέα hot τάση, το gray blending, στην οποία τα γκρίζα και λευκά μαλλιά αναμειγνύονται με τα υπόλοιπα.

 

Μια από τις τάσεις που δεν περιμέναμε να δούμε έφτασε, καθώς ο χώρος της ομορφιάς επιτάσσεται και αυτός στα νέα δεδομένα. Η φετινή άνοιξη μας καλεί να χαλαρώσουμε, να μη δίνουμε τόση σημασία στις λεπτομέρειες και να εκφραστούμε περισσότερο. Ένα από τα καινούργια hair trends, που εντοπίσαμε, είναι το λεγόμενο gray blending. Το συγκεκριμένο trend αναφέρεται σε γκρίζα ή λευκά μαλλιά, βαμμένα ή φυσικά.

 

 

Πρόκειται για μια τεχνική παρόμοια με το μπαλαγιάζ, όπου ο hair expert “αναμειγνύει” περίτεχνα τα γκρίζα ή λευκά μαλλιά σου, δημιουργώντας ένα αποτέλεσμα απόλυτα φυσικό. Πολλές, που δεν έχουν λευκά μαλλιά, ζητούν από τον κομμωτή ξανθές ή λευκές ανταύγειες, ώστε να υιοθετήσουν τη νέα τάση. Η βιομηχανία της μόδας και της ομορφιάς κάνει ένα βήμα παρακάτω, “αγκαλιάζοντας” τη μοναδικότητα και τα χαρακτηριστικά κάθε γυναίκας.

 

 

Το φυσικό θα είναι πάντα επιθυμητό και όμορφο. Αν λοιπόν, έχετε γκρίζα μαλλιά ή άσπρες τρίχες, η νέα τάση σας υπενθυμίζει πώς δε χρειάζεται να τα καλύψετε. Θα απαλλαγείτε από τη συχνή διατήρηση της βαφής και θα αναδείξετε το μοναδικό χρώμα μαλλιών σας. Η λευκή τρίχα ενώνεται με την ανταύγεια, σε παρόμοιο χρώμα, με το αποτέλεσμα να σας δικαιώνει. Τολμήστε το και ξεχωρίστε!

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.