Home / Fashion  / Celebrity Style  / Τα vacay looks της Elsa Hosk που ξεχωρίσαμε!

Τα vacay looks της Elsa Hosk που ξεχωρίσαμε!

vacay looks

Όλα τα vacay looks που μας χάρισε για έμπνευση το fashion icon και μοντέλο Elsa Hosk! Ανακαλύψτε τα 10 καλύτερα!

 

Η Elsa Hosk θα είναι πάντα μία από τις μεγαλύτερες fashion εμπνεύσεις. Μπορούμε να μιλάμε ατελείωτες ώρες για το στυλ της. Έχει πάντα μία τέλεια, stylish και ιδιαίτερη εμφάνιση. Φροντίζει να μας δίνει το απαραίτητο fashion content για να μπορούμε και εμείς να δημιουργήσουμε ένα τόσο υπέροχο look! Αυτήν τη φορά θα μιλήσουμε για τα vacay looks της, μέσα από τις διακοπές της στην Ευρώπη με την οικογένεια της. Ξεχωρίσαμε τα δέκα καλύτερα και σας τα παρουσιάζουμε για να έχετε έμπνευση στις διακοπές σας!

 

Τι περιλαμβάνουν τα vacay looks της Elsa Hosk; Η ίδια αποθέωσε το πράσινο και τις αποχρώσεις του, καθώς το επέλεξε τόσο για τη βόλτα της όσο και για την παραλία. Ένα κίτρινο μονόχρωμο look είναι τέλεια επιλογή για μία μέρα στην πισίνα. Μας προτείνει ανεπιφύλακτα το καφέ και το φούξια! Τα κρόσσια είναι η καλύτερη επιλογή για να ξεχωρίσετε, όπως και τα εμπριμέ prints. Μη ξεχνάτε τη δύναμη του black and white! Power suit σε λευκό, με ιδιαίτερα κοσμήματα, low bun και κόκκινο κραγιόν είναι η καλύτερη επιλογή για μία έξοδο!

 
Ας ρίξουμε μία ματιά στα vacay looks της!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.