Home / Fashion  / Τα summer vests είναι το πιο chic item για φέτος!

Τα summer vests είναι το πιο chic item για φέτος!

Βαρέθηκες τα πουκάμισα και τα tops; Σου έχουμε τη λύση! Τα summer vests αποτελούν τέλεια επιλογή για κάθε στυλ!

 

Τάσεις που μας αρέσουν και τάσεις που λατρεύουμε να αναδεικνύουμε! Μία από αυτές τα γιλέκα. Εμφανίστηκαν τον περσινό χειμώνα, αγαπήθηκαν τον φετινό και έγιναν εμμονή γι αυτό το καλοκαίρι! Όσο υπέροχα και να είναι τα tops του καλοκαιριού πάντα θα θέλουμε το κάτι διαφορετικό, ένα ιδιαίτερο twist στο σύνολό μας. Τα summer vests φέρνουν το κάτι πιο ξεχωριστό και ικανοποιούν την πιο chic και ανδρόγυνη πλευρά μας. Αποπνέουν ένα elegance και έναν δυναμισμό, στοιχεία που τα καθιστούν must have της σεζόν!

 

Για αρχή μπορείτε να επιλέξετε το safe and perfect tailored γιλέκο, το οποίο φοριέται υπέροχα με τα πάντα! Με σορτσάκια, φούστες, λινά, με T-shirts από κάτω, βερμούδες και με wide leg παντελόνια! Στα summer vests συμπεριλαμβάνονται και τα κροσέ γιλέκα και φυσικά τα ελαφριά πλεκτά! Το τζιν γιλέκο αποτελεί το απόλυτο denim όνειρο, ενώ το μακρύ θα μπορέσετε να το φορέσετε και ως φόρεμα! Ακόμα να σε πείσουμε να επενδύσεις στα summer vests;

 

Η λίστα με τα summer vests που σου προτείνουμε είναι εδώ και έχει τέλειες επιλογές!

 

H&M

 

Access

 

Maje

 

Calvin Klein

 

Etro

 

Barrie

 summer vests

 

Givenchy

 summer vests

 

Zara

 summer vests

 

Κεντρική photo: Greceghanem/ Instagram

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.