Home / Fashion  / Τα style tricks για να αντιμετωπίσεις το κρύο

Τα style tricks για να αντιμετωπίσεις το κρύο

style tricks

Πώς θα παραμείνεις stylish και ζεστή με αυτό το κρύο; Αυτά τα style tricks σου δείχνουν τον τρόπο.

 

 

Αυτές οι μέρες κυλούν με πολύ χαμηλές θερμοκρασίες, που, ίσως, να μην μας επιτρέπουν να ντυνόμαστε όπως θα θέλαμε. Το κρύο είναι “τσουχτερό” και προσπαθούμε να φορέσουμε όσα περισσότερα μπορούμε, για να παραμείνουμε ζεστές. Συνεπώς, μπορεί να εγκαταλείψουμε το styling και να μην έχουμε το υπέροχο look που επιθυμούμε. Ωστόσο, τα fashion girls μάς δείχνουν ορισμένα style tricks, που θα μας βοηθήσουν να παραμείνουμε stylish και να αντιμετωπίσουμε το κρύο.

 

 

Ακόμα και μέσα στην καρδιά του χειμώνα, υπάρχουν τρόποι για να έχουμε μία όμορφη εμφάνιση!

Ο μεγαλύτερος σύμμαχός μας είναι το γνωστό και αγαπημένο layering. Φορώντας διαφορετικές “στρώσεις”, θα είμαστε chic και ζεστές. Πειραματιζόμαστε με τα χρώματα, τις υφές και τα υφάσματα. Για παράδειγμα, μπορούμε να φορέσουμε ένα πουκάμισο με ένα πουλόβερ και ένα blazer ή ένα cardigan. Ή μπορούμε να φορέσουμε ένα ζιβάγκο μέσα από το φόρεμά μας ή ένα vest από πάνω. Use your imagination!

 

 

Κασκόλ, γάντια, beanies και καπέλα είναι winter musts και αποτελούν μία φανταστική πινελιά σε κάθε look. Το ίδιο ισχύει και με αξεσουάρ, όπως τα κοσμήματα, που πάντα απογειώνουν μία εμφάνιση. Μια επίσης έξυπνη επιλογή είναι να επενδύσουμε σε ένα πιο ασυνήθιστο και ιδιαίτερο statement coat ή σε μία γούνα. Αυτά είναι κομμάτια, που αμέσως κάνουν τη διαφορά και ξεχωρίζουν. Τέλος, μπορούμε να δοκιμάσουμε τα trends της Generation Z. Τα leg warmers και τα balaclavas θα μας βοηθήσουν να παραμείνουμε ζεστές και in fashion.

 

 

Όσον αφορά στα παπούτσια, οι moon boots και τα ζεστά μποτάκια ή οι μπότες είναι μέρος των style tricks, κατά του κρύου. Μην αφήσετε το κρύο να σταθεί εμπόδιο στο στυλ σας. Επιστρατεύστε το layering και το color blocking. Προτιμήστε να συνδυάσετε διαφορετικά χρώματα και επιλέξτε ξεχωριστά prints και μοτίβα, για να κάνετε τη διαφορά.

 
Μην ξεχνάτε ότι το winter παλτό σας είναι το statement piece σας.

 

 

 

 

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.