Home / Beauty  / Τα stick αντηλιακά που αξίζουν μία θέση στην τσάντα σου!

Τα stick αντηλιακά που αξίζουν μία θέση στην τσάντα σου!

stick sunscreen
Τα stick αντηλιακά είναι το skin care προϊόν που θα πρέπει να βρίσκεται συνεχεία στην τσάντα σου το καλοκαίρι!

 

Μιας και οι ημέρες που θα είμαστε όλη την ημέρα κάτω από τον ήλιο πλησιάζουν, νομίζω ότι ήρθε η στιγμή να σου υπενθυμίσω το πόσο σημαντικό είναι να εφαρμόζεις τακτικά το αντηλιακό σου. Παρόλο που η καλύτερη προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία είναι να αποφύγουμε όσο το δυνατόν περισσότερο την έκθεση στον ήλιο, οι καλοκαιρινές μας συνήθειες το καθιστούν σχεδόν αδύνατο. Ωστόσο, υπάρχουν τρόποι για να μπορέσουμε να αποφύγουμε τις βλάβες που προκαλούν στην επιδερμίδα μας οι ακτίνες του ήλιου. Ένας από αυτούς, είναι η συχνή τοποθέτηση αντηλιακού.

 

Για να αποτρέψουμε τα εγκαύματα, τον καρκίνο του δέρματος, την εμφάνιση πανάδων, τα πρόωρα σημάδια γήρανσης, αλλά και να “εκμεταλλευτούμε” κάθε πλεονέκτημα από τα προϊόντα στα οποία έχουμε επενδύσει στην skin care ρουτίνα μας, η συχνή εφαρμογή αντηλιακού είναι απαραίτητη. Όλοι μας θα πρέπει να φοράμε αντηλιακό με δείκτη SPF τουλάχιστον 15. Ωστόσο, σύμφωνα με έρευνες, η καλύτερη επιλογή είναι τα αντηλιακά με δείκτη SPF 30.

 

Κάθε πότε πρέπει να το εφαρμόζουμε;

Για να αποτρέψουμε αποτελεσματικά τα βλαβερά αποτελέσματα της ηλιακής ακτινοβολίας, δε φτάνει να εφαρμόζουμε το αντηλιακό μας μόνο μία φορά την ημέρα. Αντίθετα, η εφαρμογή του θα πρέπει να επαναλαμβάνεται κάθε δύο ώρες και 15 λεπτά πριν εκτεθούμε στον ήλιο.

 

stick αντηλιακά

Photo Credits: @hoskelsa

 

Ρεαλιστικά μιλώντας, η τόσο συχνή τοποθέτηση αντηλιακού μέσα στην ημέρα δεν είναι πάντοτε εφικτή, ειδικά αν η ημέρα μας είναι γεμάτη και βρισκόμαστε συνεχώς στον δρόμο. Ωστόσο, υπάρχει ένα προϊόν, που μπορεί να δώσει λύση στο πρόβλημά μας: τα αντηλιακά σε μορφή stick! Τα stick αντηλιακά αποτελούν την ιδανική λύση, για να εφαρμόζουμε συχνά την επαρκή ποσότητα αντηλιακού στην.επιδερμίδα του προσώπου μας, αφού μπορούμε να το τοποθετήσουμε on the go, όπου και αν βρισκόμαστε.

 

Δείτε, παρακάτω, τα καλύτερα stick αντηλιακά, που αξίζουν μία θέση στην τσάντα σου!

 

Matte Sun Stick SPF 50+, Beauty Of Joseon

stick αντηλιακά

Anthelios XL Stick SPF 50+, La Roche-Posay

Soins Solaires SPF 50+, Avène

Sunissime Stick SPF50+, LIERAC

Αδιάβροχο Αντηλιακό SPF 50+, Caudalie

stick αντηλιακά

 

Glow stick SPF 50+, Supergoop!

stick αντηλιακά

 

 

 

Κεντρική φωτογραφία: @matildadjerf/Instagram 

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada