Home / Fashion  / Τα special edition sneakers του Virgil Abloh δημοπρατήθηκαν!

Τα special edition sneakers του Virgil Abloh δημοπρατήθηκαν!

Τα συλλεκτικά sneakers με την υπογραφή του Virgil Abloh βγήκαν σε δημοπρασία για καλό σκοπό και θα θέλαμε να κάναμε τη δική μας προσφορά!

 

Ο ταλαντούχος σχεδιαστής Virgil Abloh άφησε με τον πρόσφατο χαμό του ένα αισθητό κενό στον χώρο της μόδας. Οι δημιουργίες του έχουν περάσει πια στο σχεδιαστικό πάνθεον. Ο ίδιος κατάφερε και άλλαξε για πάντα τον κόσμο των sneakers, μέσα από τις μοναδικές footwear δημιουργίες του.

 

Τον περασμένο Ιούνιο σχεδίασε για την αντρική συλλογή Spring/Summer 2022 τη δική του εκδοχή για το iconic μοντέλο της Nike, Air Force 1s. Tα Nike Air Force 1 σχεδιάστηκαν για πρώτη φορά το 1982 και έκτοτε αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα παπούτσια που φορέθηκαν ποτέ.

 

Συνολικά, ο Abloh σχεδίασε 47 ζευγάρια, με το χαρακτηριστικό μονόγραμμα του οίκου Louis Vuitton και την υπογραφή του.

 

sneakers

IMAGE COURTESY OF LOUIS VUITTON

 

Η δημοπρασία και ο φιλανθρωπικός σκοπός

Τα μοναδικά αυτά sneakers τέθηκαν σε δημοπρασία από τον οίκο Sothebys. Τα έσοδα, που συγκεντρώθηκαν, θα διατεθούν στο Ταμείο Υποτροφιών The Virgil Abloh “Post Modern”. Ο Virgil Abloh δημιούργησε το συγκεκριμένο ίδρυμα για την εκπαίδευση Μαύρων, Αφροαμερικανών ή αφρικανικής καταγωγής φοιτητών.

 

Η τιμή εκκίνησης ήταν τα 2.000 δολάρια ανά ζευγάρι και οι προσφορές ξεκίνησαν από τις 26 Ιανουαρίου και έληξαν μόλις χθες.

 

 

Κάθε ζευγάρι συνοδεύεται από μια βαλίτσα Louis Vuitton στο εμβληματικό πορτοκαλί χρώμα του οίκου. Eίναι κατασκευασμένη από δέρμα Taurillon με το διάσημο μονόγραμμα του brand.

 

Θα θέλαμε πολύ να μάθουμε ποιο ήταν το μεγαλύτερο ποσό, που προτάθηκε στη συγκεκριμένη δημοπρασία. Ποιοι να είναι άραγε εκείνοι, που απέκτησαν τα iconic sneakers; Lucky them!

 

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath