Home / Fashion  / Τα shoe trends που θα μας απασχολήσουν το 2023!

Τα shoe trends που θα μας απασχολήσουν το 2023!

Τα shoe trends

Ποια είναι τα shoe trends που θα κυριαρχήσουν την καινούργια χρονιά; Ανακαλύψτε τα και παραμείνετε in fashion!

 

New year, new start and new shoes? Μία φρέσκια αρχή αποτελεί κατάλληλη συνθήκη για νέες αγορές. Οι τάσεις καθορίζονται, κάνουμε ένα ξεκαθάρισμα τις ντουλάπες μας και είμαστε έτοιμες να δούμε πώς θα είναι το στυλ μας τη νέα χρονιά. Μάλιστα, οι εκπτώσεις του Ιανουαρίου θα μας βοηθήσουν να αποκτήσουμε πολυπόθητα κομμάτια, για τα οποία περιμένουμε καιρό. Έχοντας συγκεντρώσει τις πρώτες τάσεις για το 2023, ήρθε η στιγμή να ανακαλύψουμε και τα shoe trends που θα μας απασχολήσουν περισσότερο.

 

Το παπούτσι είναι αυτό που θα ολοκληρώσει την εμφάνιση μας. Αυτό που θα αποτελέσει τη statement πινελιά και ένα από τα items που μπορεί να μας κρατήσει άνετες και ζεστές. Για να έχετε υποδήματα που θα είναι σύγχρονα, αλλά και διαχρονικά, που θα κάνουν τη διαφορά, αλλά και που θα ταιριάζουν με πολλά ρούχα σας, το καλύτερο είναι να ανακαλύψετε τα shoe trends! Τα fashion girls και οι μεγαλύτεροι οίκοι θα σας λύσουν τα χέρια αναδεικνύοντας τα must και hero shoes που αξίζει να επενδύσετε!

 

Metallic high heels

 

Skinny heels boots

 

Ballet flats

 

Heels με μυτερή μύτη

 

Straps

 

Platform shoes

 

Heavy boots

https://www.instagram.com/p/CiqYCFjAwqN/

 

Elevated loafers

 

Knee high boots

 

All photos source Instagram 

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.