Home / Fashion  / Celebrity Style  / Τα prints που λατρεύουν τα fashion girls!

Τα prints που λατρεύουν τα fashion girls!

Τα prints

Summer fashion is all about fun! Ποια είναι τα prints που είναι totally approved από τις φίλες μας στο Instagram; Let’s see!

 

Η διάθεση μας το καλοκαίρι γίνεται πιο χαρούμενη, πιο αισιόδοξη, πιο φωτεινή και πιο παιχνιδιάρικη! Το γενικότερο αυτό mood μας παρασύρει και την όρεξη μας για styling! Ονειρευόμαστε τα cute summer outfits μας από την αρχή της άνοιξης. Η περίοδος που διανύουμε η ιδανικότερη για να “διασκεδάσουμε” με το ντύσιμο μας! Να φορέσουμε χρώματα, μοτίβα, αξεσουάρ και να πειραματιστούμε, είτε είμαστε fun του μινιμαλισμού, είτε του μαξιμαλισμού. Ένας από τους πιο εκπληκτικούς τρόπους για fun summer dressing είναι τα prints! Μία δοκιμασμένη λύση που κάνει τον fashion πειραματισμό πιο εύκολο!

 

Ποια είναι τα prints που εντοπίσαμε στα προφίλ των αγαπημένων μας fashion girls; Εγγυημένες προτάσεις που θα αποδείξουν και τις δικές σας ικανότητες για statement εμφανίσεις! Ας τις ανακαλύψουμε! Το διαχρονικό ριγέ, το ρετρό πουά, το χαριτωμένο floral, το inspired από μωσαϊκά της Ιταλίας, το trending και super girly μοτίβο με τους αστερίες, το sporty καρό και το food inspired print!

 
Δείτε τώρα τα prints που θα κάνουν το καλοκαιρινό σας στυλ ultra ενδιαφέρον μέσα από εμφανίσεις που παίρνουν άριστα!

 

 

 

 

 

 

 

 

All photos source Instagram All photos source Instagram

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.