Home / Beauty  / Τα nail και make up looks της Rosalía για τη MAC

Τα nail και make up looks της Rosalía για τη MAC

Η νέα συλλογή της Rosalía για τη MAC είναι ότι χρειάζεται το make up σου.

 

Πέρυσι η Rosalía είχε επιλεχθεί από το make up brand ως global ambassador. Τώρα επιστρέφει με μια ακόμα σειρά για νύχια και make up για τη MAC, δίνοντας τη δικιά της ισπανική φλόγα στο brand. Σύμφωνα με την τραγουδίστρια οι must have και hottest προσθήκες σε νύχια και μακιγιάζ είναι ντυμένες με κόκκινες και ουδέτερες αποχρώσεις. Κάθε ένα από τα κομμάτια της σειράς αποδεικνύει την ισπανική κληρονομιά της.

 

Courtesy of MAC

 

Κορυφαία στη συλλογή μακιγιάζ είναι το Retro Matte Liquid Lipcolor που φθάνει στις εξής αποχρώσεις: cool pink beige "Nuez Moscada", light peachy pink "Achiote", deep blue-red "Red Chile" και vibrant "Rusi Woo”.

Courtesy of MAC

 

Η παλέτα σκιών περιλαμβάνει 10 διαφορετικές και εντυπωσιακές αποχρώσεις, σε ουδέτερους και μεταλλικούς τόνους.

 

Courtesy of MAC

 

Τα βερνίκια νυχιών διατίθενται σε τρία φινιρίσματα. Cream, pearlescent και metallic. Για την ίδια τα νύχια είναι σύμβολο της δυναμικής, ριζοσπαστικής και ακραίας θηλυκότητας. Σαν ένα όπλο. Εμπνέεται και από την αγάπη της για τη wearable art, γι’ αυτό και τα διακοσμεί με ιδιαίτερα σχέδια.

 

Courtesy of MAC

 

 

www.maccosmetics.com

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.