Home / Fashion  / Celebrity Style  / Τα looks που ξεχωρίσαμε από τα MTV Awards!

Τα looks που ξεχωρίσαμε από τα MTV Awards!

MTV Awards

Ποιες ήταν οι πιο well-dressed των φετινών MTV Awards; Παρακάτω θα βρείτε τη λίστα με τις εμφανίσεις που ξεχωρίσαμε! Ποιες επώνυμες κατάφεραν να κερδίσουν τις εντυπώσεις;

 

Τα MTV Awards πραγματοποιήθηκαν χθες με μεγάλη επιτυχία. Αγαπημένες ταινίες, shows και καλλιτέχνες τιμήθηκαν με σημαντικά βραβεία. Το κόκκινο χαλί είχε δόσεις glam από τη Gen Z, με τις αποχρώσεις του ροζ και του μαύρου να πρωταγωνιστούν. Οι δύο εμφανίσεις που τράβηξαν την περισσότερη προσοχή ήταν εκείνες της Jennifer Lopez και της Sydney Sweeney. Η διάσημη star Jlo επέλεξε μία μαύρη στενή και maxi φούστα, την οποία συνδύασε με ένα μαύρο leather top τύπου γιλέκο. Εντυπωσιακή και αισθησιακή, όπως πάντα, παρέλαβε το Generation Award.

 

Η ηθοποιός Sydney Sweeney έφυγε από τα MTV Awards με τρία βραβεία. Best fight για τη σκηνή της Cassie με τη Mandy, καλύτερο show και βραβείο Here for the Hookup για το Euphoria. Επέλεξε για το red carpet ένα two piece Miu Miu, σε ροζ αποχρώσεις.

 

Παρακάτω η λίστα με τις πιο καλοντυμένες από τα χθεσινά MTV Awards! Εμείς στην πρώτη θέση βάζουμε την εκρηκτική Jennifer Lopez! Εσείς;

 

Jennifer Lopez

 

Olivia Rodrigo

 

Sydney Sweeney

 

Vanessa Hudgens

https://www.instagram.com/p/CecPy-_sjql/

 

Paris Hilton

 

Awkwa Fina

 

Chrishell Stause

 

Jenna Ortega

 

Garcelle Beauvais

 

All photos source Instagram

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.