Home / Fashion  / Τα fashion trends που μιλούν στις fans του Bridgerton!

Τα fashion trends που μιλούν στις fans του Bridgerton!

Bridgeton

Aνυπομονείτε και εσείς για τη συνέχεια του Bridgerton; Περιμένοντας για την πρεμιέρα της νέας σεζόν, αποτυπώνουμε τη σειρά φαινόμενο σε fashion trends!

 

Σε πέντε μέρες επιστρέφει η τρίτη σεζόν του Bridgerton! Βρισκόμαστε σε αναμμένα κάρβουνα, αναφορικά με τη συνέχεια της σχέσης του Colin και της Penelope. Ωστόσο, δεν απολαμβάνουμε μόνο τα ερωτικά παιχνίδια της σειράς, αλλά και τα καταπληκτικά κοστούμια και την αισθητική. Η σειρά φαινόμενο έχει απογειώσει τα princess και coquette trends. Μάλιστα ενόψει της τρίτης σεζόν προέκυψε νέα viral τάση στο Tiktok με τίτλο regencycore. Στην ουσία μάς καλεί να ξεκλέψουμε ορισμένα κομμάτια από τις Δούκισσες της σειράς και να τα ενσωματώσουμε στο στυλ μας. Πώς πιστεύετε μπορεί να επιτευχθεί αυτό;

 

Υπάρχουν ορισμένοι κώδικες από τη μόδα εποχής που είναι πολύ εύκολο να υιοθετηθούν στα σημερινά δεδομένα. Συγκεντρώσαμε κάποια από αυτά που θέλουμε να φοράμε ξανά και ξανά με ποικίλους τρόπους. Dear gentle reader μπορείς και εσύ να είσαι το diamond of the season και σου δείχνουμε το πώς παρακάτω! Bridgeton 

 

Οι πέρλες, οι κορσέδες και οι δαντέλες είναι must!

 

 

 

Τα φορέματα που είναι στενά στο μπούστο και έπειτα ανοίγουν με ένα αιθέριο τρόπο είναι τόσο Bridgeton coded. Συνδυάστε τα και με αξεσουάρ σε girly σχήματα όπως καρδούλες και λουλούδια.

 

 

Φορέστε pieces με floral εποχής, μπαλαρίνες και φουσκωτά μανίκια!

 

Το πουά και τα βολάν δε θα μπορούσαν να λείπουν από τα fashion trends που υπάγονται στο regency core. Bridgeton 

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.