Home / Beauty  / Τα boho hairstyles αναδεικνύουν κάθε καλοκαιρινή εμφάνιση

Τα boho hairstyles αναδεικνύουν κάθε καλοκαιρινή εμφάνιση

boho hairstyles
Τα boho hairstyles αποτελούν τον πιο εύκολο και γρήγορο τρόπο για να ολοκληρώσουμε κάθε καλοκαιρινή μας εμφάνιση.

 

Από τις δεκάδες αισθητικές που επικρατούν το καλοκαίρι, μία είναι εκείνη που ξεχωρίζει κάθε σεζόν. Από τα ρούχα, τα resortwear, μέχρι τα αξεσουάρ και το hairstyling, η boho αισθητική αποτελεί ένα από τα πιο διαχρονικά στυλ του καλοκαιριού. Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με την αναβίωση της μόδας της δεκαετίας του ’70 -με πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα το ντεμπούτο της Chemena Kamali ως Creative Director της Chloé– κατατάσσουν τα bohemian hairstyles στην κορυφή των φετινών τάσεων.

 

Η αλήθεια είναι πως τα boho hairstyles είναι ιδανικά για κάθε καλοκαιρινή εμφάνιση, χάρη στην ευελιξία τους αλλά και στην ευκολία τους. Εξάλλου, ποιος θέλει να στιλιζάρει τα μαλλιά του για ώρες το καλοκαίρι;

 

Οι hair experts επιβεβαιώνουν την ευκολία και την προσαρμοστικότητα των boho hairstyles,.αναδεικνύοντας μερικά από τα πιο ανέμελα χτενίσματα, όπως χαλαρές πλεξούδες, messy και ανάλαφρες μπούκλες, καθώς και τις αγαπημένες μας curtain bangs,.οι οποίες δίνουν μία effortless γαλλική εκδοχή των bohemian χτενισμάτων. Οι celebrities επιβεβαιώνουν και εκείνες την τάση των boho hairstyles, με τη Simone Ashley και την.Sabrina Carpenter να δηλώνουν ήδη fans του hair trend.

 

Παρακάτω, έχω συγκεντρώσει μερικά από τα πιο επιτυχημένα boho χτενίσματα,.προκειμένου να αντλήσετε την απαραίτητη έμπνευση για τις επόμενες καλοκαιρινές σας εμφανίσεις! 

 

 

 

 

 

 

 

Κεντρική φωτογραφία: @gigihadid/Instagram 

 

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada