Home / Beauty  / Τα babylights φέρνουν την πιο φυσική λάμψη

Τα babylights φέρνουν την πιο φυσική λάμψη

babylights

Τώρα όλες οι celebrities δοκιμάζουν τα babylights, φέρνοντας στα μαλλιά τους την πιο φυσική λάμψη. Πόσο εύκολα μπορείτε να τα αποκτήσετε;

 

 

Καθώς το καλοκαίρι πλησιάζει, το να αλλάξουμε τα μαλλιά μας γίνεται όλο και πιο δύσκολο, εδικά αν θέλουμε να τα ανοίξουμε. Ο ήλιος δεν είναι ο καλύτερος σύμμαχος για τα φρεσκοβαμμένα μας μαλλιά, χωρίς να σημαίνει ότι με την κατάλληλη προετοιμασία, προσοχή και φροντίδα μία μεγάλη αλλαγή δεν είναι εφικτή. Εμείς σας προτείνουμε μία ήπια και φανταστική αλλαγή, που μπορεί να γίνει κάθε εποχή του χρόνου, τα babylights. Μια τέλεια τεχνική για την πιο φυσική λάμψη στα μαλλιά σας.

 

 

Πρόκειται για μία διακριτική λάμψη. Ένα sun-kissed αποτέλεσμα που κάνουν τα μαλλιά μας να θυμίζουν καλοκαίρι. Λεπτές ανταύγειες που κινούνται σε ξανθούς ή κόκκινους τόνους και ταιριάζουν τέλεια σε σκουρόχρωμα μαλλιά. Προσφέρουν μία πιο φυσική κίνηση από τις “στημένες” και κλασικές ανταύγειες.

 

 

Πολλά κορίτσια του Instagram, όπως και πολλές επώνυμες, δοκιμάζουν τα babylights, καθώς ετοιμάζονται για το πολυπόθητο καλοκαίρι. Μάλιστα, είναι μία τεχνική που είδαμε και στο φετινό Coachella festival. Ανανεώνετε το ήδη υπάρχον χρώμα σας, χωρίς να κάνετε μία “βαριά” αλλαγή που μπορεί να σας ταλαιπωρήσει. Δώστε εύκολα και γρήγορα στα μαλλιά σας την πιο τέλεια αλλαγή!

 

https://www.instagram.com/p/Ccig4-zJoWE/

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.