Home / Fashion  / Τα 6 shoe trends της Άνοιξης που φοράνε ήδη οι street stylers

Τα 6 shoe trends της Άνοιξης που φοράνε ήδη οι street stylers

6 shoe trends

Ποια είναι τα κορυφαία 6 shoe trends της φετινής Άνοιξης, που ξεκλέψαμε από το street style των Εβδομάδων Μόδας σε Νέα Υόρκη, Παρίσι και Μιλάνο;

 

Ξέρουμε ήδη ποια θα είναι τα πιο δημοφιλή παπούτσια της Άνοιξης, χάρη στο υπέροχο street style του Παρισιού και όχι μόνο. Οι fashion influencers και τα μοντέλα φόρεσαν τα top 6 shoe trends της φετινής Άνοιξης και μας αποδεικνύουν πως ένα ζευγάρι παπούτσια μπορεί να κάνει τη διαφορά στο look μας. Από τη Leoni Hanne, τη Xenida Donts και την Chiara Ferragni αντιλαμβανόμαστε ότι αυτήν τη σεζόν edgy και preppy θα συνδυαστούν! Παπούτσια που θα διευκολύνουν την καθημερινότητα, παπούτσια ιδανικά για day to night looks και παπούτσια που θα συνοδεύσουν τις βραδιές μας.

 

Ανάλογα με το στυλ και τις ανάγκες σας, επενδύστε σε ένα από τα παρακάτω trends. Οι μεγάλοι luxury οίκοι έδειξαν τις προτάσεις και τους συνδυασμούς τους. Για παράδειγμα, οι οίκοι Etro, Valentino και Versace προτείνουν πιστά τα platform shoes. Tώρα βλέπουμε ποια 6 shoe trends είναι σίγουρα street style approved.

 

Ανακαλύψτε τις 6 shoe τάσεις που θα φοράμε τη φετινή Άνοιξη. Ποια μπήκε ήδη στη spring wish list σας;

 

Flip Flop sandals

 

Loafers

 

Πλατφόρμες

https://www.instagram.com/p/Caxnll5rmPY/

 

Normcore trainers

 

Edgy sandals

 

Slingbakcs

 

All photos source Instagram

Κεντρική photo Leoni Hanne/ Instagram

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.