Home / Fashion  / Τα 20 hottest fashion brands του 2024!

Τα 20 hottest fashion brands του 2024!

fashion brands

Για το δεύτερο τρίμηνο του έτους, το Loewe βρέθηκε στην κορυφή με τη λίστα των 20 hottest fashion brands! Ποια brands συμπλήρωσαν τη λίστα;

 

Ο δείκτης Lyst συνεχίζει να αναλύει και να καταγράφει τα fashion brands. Κάποια από αυτά γίνονται πιο δημοφιλή, άλλα λιγότερο… Για το δεύτερο τρίμηνο του έτους, το brand Loewe με Creative Director τον Jonathan Anderson έκλεψε το στέμμα από τη Miu Miu και στέφθηκε ως το hottest fashion brand. Ο σχεδιαστής έντυσε επώνυμους στο φετινό Met Gala, ήταν υπεύθυνος για εμφανίσεις στην ταινία Challengers, έγινε viral με τη τσάντα σε σχήμα ντομάτα και τη milk dripping campaign του, ενώ οι basket bags του είναι στην κορυφή των πωλήσεων. Η Miu Miu βρέθηκε δεύτερη και η Prada 3η!

Prada

 

Ο οίκος Saint Laurent ανέβηκε στην τέταρτη θέση και η Bottega Veneta έπεσε στην πέμπτη, συγκριτικά με το πρώτο τρίμηνο. Ακολουθούν: 6η-Versace, 7η-Balenciaga, 8η- Jacquemus, 9η- Moncler και 10η- Gucci. Και έτσι ολοκληρώνεται η πρώτη δεκάδα! Και έτσι ολοκληρώνεται η πρώτη δεκάδα!

 

Jacquemus

 

Τα fashion brands που κατέλαβαν τις θέσεις 11-20 είναι τα εξής (με τη σειρά):

Valentino

Skims

New Balance

Burberry

Louis Vuitton

The Row

Alaia

JW Anderson

Dolce & Gabbana

Coach

 

fashion brands

Skims

 

fashion brands

Dolce & Gabbana

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.