Home / Beauty  / Τα πιο μαγικά advent calendars!

Τα πιο μαγικά advent calendars!

It’s the most wonderful time of the year! Τα καλύτερα advent calendars μάς βάζουν σε άκρως εορταστικό mood!

Μπαίνουμε σιγά-σιγά σε Χριστουγεννιάτικο κλίμα. Ο καιρός γίνεται πιο κρύος, η τηλεόραση έχει γεμίσει με διαφημίσεις παιχνιδιών και οι βιτρίνες στολίζονται με χιλιάδες λαμπάκια! Πολλά πράγματα μάς θυμίζουν την εορταστική περίοδο και ένα από αυτά είναι τα adevnt calendars. Τα ημερολόγια ομορφιάς είναι ένας μαγικός και διασκεδαστικός τρόπος να ανακαλύψετε νέα προιόντα και να μετράτε αντίστροφα για τις γιορτές. Αποτελούν τέλειο δώρο για τους αγαπημένους σας, αλλά και μία ευκαιρία να περιποιηθείτε περισσότερο τον εαυτό σας!

 
Συγκεντρώσαμε τα καλύτερα advent calendars για τις φετινές γιορτές! Ποιο κατάφερε να σας ξυπνήσει Χριστουγεννιάτικες αναμνήσεις;

Mac Cosmetics– 24 top beauty products και 16 από αυτά full size. Κορυφαίες best seller επιλογές. Lipsticks, σκιές, μάσκαρα, balms, eyeliner και πολλά άλλα στο πιο holiday beauty πακέτο!

Cherry boxΤέσσερα οφέλη σε ένα μόνο εορταστικό πακέτο των 12 προϊόντων! Περιποίηση προσώπου και σώματος, μακιγιάζ και φροντίδα μαλλιών!

Sephora FavoritesΤα best seller προϊόντα του beauty brand θα πραγματοποιήσουν όλες τις επιθυμίες σας και θα φέρουν τις καλύτερες εορταστικές εμφανίσεις.

advent calendars

Galerie de beauteΚάθε πόρτα του συγκεκριμένου advent calendar είναι και μία καινούργια beauty έκπληξη! 24 προϊόντα για την καλύτερη δυνατή περιποίηση του προσώπου σας!

KorresΑυτά τα Χριστούγεννα χαρίστε ή απολαύστε την πιο υπέροχη φροντίδα για την επιδερμίδα, μέσα από must have items.

advent calendars

The body shopΜία γιορτή για κάθε γυναίκα. Μία τέλεια ευκαιρία για περιποίηση, ενώ περιμένουμε την περίοδο των εορτών να καταφτάσει!

Nyx- Υιοθετήστε δυναμικά εορταστικά looks με 12 προϊόντα μακιγιάζ από το εκπληκτικό make up brand.

Darphin– 4 απαραίτητα βήματα για να δυναμώσει και να χαλαρώσει σε βάθος η επιδερμίδα σας.

advent calendars

Valmont, AtticaΤο πιο κομψό advent calendar στοχεύει στη φροντίδα του προσώπου, παρέχοντας και συναρπαστικά αρώματα.

ClarinsΤα 12 best seller products από την ανδρική σειρά του brand είναι ιδανικά για ένα φρέσκο ξεκίνημα!

advent calendars

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.