Home / Fashion  / Τα ολόσωμα μαγιό έχουν την τιμητική τους!

Τα ολόσωμα μαγιό έχουν την τιμητική τους!

Ποια είναι τα ωραιότερα ολόσωμα μαγιό του φετινού καλοκαιριού; Εσείς έχετε κάνει την επιλογή σας;

 

Μπορεί οι περισσότεροι από εμάς όταν ακούνε τη λέξη μαγιό να τους έρχεται αμέσως στο μυαλό τα bikinis, δε σημαίνει ότι είναι τα μόνα που εντυπωσιάζουν. Η αλήθεια είναι ότι τα ολόσωμα μαγιό έχουν κάτι μοναδικό, κάτι πιο ιδιαίτερο. Έχουν ένα aesthetic και κομψό vibe που μας κάνει να θέλουμε να τα φοράμε ασταμάτητα. Τα τελευταία χρόνια έχουν αναδειχθεί περισσότερο από τα κλασικά μπικίνι για τρεις λόγους. Έχουν πιο chic και εντυπωσιακά σχέδια, “γιορτάζουν” κάθε σωματότυπο και είναι super ευέλικτα, διότι μπορούν να φορεθούν και ως bodysuit.

 

Στην κορυφή της καλοκαιρινής wish list σας πρέπει να είναι ένα καινούργιο και υπέροχο swimsuit! Εμείς σας προτείνουμε να επενδύσετε στα διαχρονικά και always elegant ολόσωμα μαγιό. Συγκεντρώσαμε μερικά σχέδια που ξεχωρίσαμε τα οποία θα σας δώσουν το inspo που χρειάζεστε! Κάντε την επιλογή σας και μην ξεχάσετε να απογειώσετε το μαγιό σας και με το κατάλληλο beachwear! Black and white, 3D λουλούδια, 60s print, cut out, με έναν ώμο, strapless, με ζώνη, leopard και sporty είναι τα μεγαλύτερα trends!

 

Dolce & Gabbana

ολόσωμα μαγιό

Bottega Veneta

Eres

ολόσωμα μαγιό

Ganni

ολόσωμα μαγιό

Karla Colletto

Missoni

ολόσωμα μαγιό

Same

 

Κεντρική φωτογραφία: Elsa Hosk/ Instagram Κεντρική φωτογραφία: Elsa Hosk/ Instagram

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.