Home / Cozyhome  / Τα μετάλλια των Ολυμπιακών Αγώνων θα φέρουν την υπογραφή της Louis Vuitton

Τα μετάλλια των Ολυμπιακών Αγώνων θα φέρουν την υπογραφή της Louis Vuitton

Στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού οι νικητές θα παραλαμβάνουν τα μετάλλια που έχει σχεδιάσει ο οίκος Louis Vuitton.

 

Το Παρίσι “χορεύει” στους ρυθμούς των φετινών Ολυμπιακών Αγώνων. Μετά από περίπου 130 χρόνια φιλοξενεί για δεύτερη φορά το σπουδαιότερο αθλητικό γεγονός και όλα τα φώτα είναι στραμμένα στην πόλη του φωτός. Σιγά- σιγά μαθαίνουμε και περισσότερες πληροφορίες που αφορούν την τεράστια διοργάνωση. Τώρα έγινε γνωστό ότι ο οίκος Louis Vuitton σχεδίασε τα μετάλλια των νικητών, καθώς και τον “δίσκο” που θα μεταφέρονται. Διακοσμημένα με μοτίβα του πολυτελούς γαλλικού οίκου, είναι κατασκευασμένα από τεχνίτες στο εργαστήριο Beaulieu sur Layon στην περιοχή Maine-et-Loire.

O εξωτερικός χώρος των δίσκων διαθέτει τον διαχρονικό καμβά Damier του Maison που δημιουργήθηκε το 1888. Οι εσωτερικοί χώροι είναι επενδυμένοι με μαύρο ματ δέρμα, εμπνευσμένα από τα LV μπαούλα “Torches and Medals”. Κάθε δίσκος μπορεί να χωρέσει δύο έως έξι μετάλλια, τα οποία είναι όλα σχεδιασμένα από τον κοσμηματοπώλη Chaumet. Ο οίκος δήλωσε ότι θέλησε να είναι παρόντες σε όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης. Tα μετάλλια αποτελούν έναν διακριτικό τρόπο να συνεισφέρει.

Εκτός από τους δίσκους, ο οίκος δημιούργησε και μία unisex στολή για όσους μεταφέρουν τα μετάλλια, η οποία περιλαμβάνει ένα μπλουζάκι πόλο, ένα φαρδύ παντελόνι και ένα καπέλο gavroche.

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.