Home / Men  / Grooming  / Τα καλύτερα hairstyles από το Venice Film Festival

Τα καλύτερα hairstyles από το Venice Film Festival

καλύτερα hairstyles

Ποια ήταν τα καλύτερα hairstyles από το 79ο Φεστιβάλ του Κινηματογράφου της Βενετίας; Ποιοι καλλιτέχνες έκλεψαν την παράσταση;

 

Καλώς ή κακώς σε ένα λαμπερό κόκκινο χαλί τα γυναικεία looks μαγνητίζουν όλα τα βλέμματα. Είναι πιο δημιουργικά, πιο εντυπωσιακά και πιο elegant. Αυτό δε σημαίνει ότι δεν πρέπει να εστιάσουμε την προσοχή μας και στις εμφανίσεις των ανδρών. Εξίσου κομψές και με καταπληκτικά χτενίσματα, ιδανικά για να πάρετε την hair έμπνευση που χρειάζεστε για τη νέα σεζόν. Αφού θαυμάσαμε τις υπέροχες εμφανίσεις συγκεντρώσαμε τα καλύτερα hairstyles ως το grooming inspo αυτής της εβδομάδας.

 

Τα δύο golden boys Timothée Chalamet και Harry styles ήταν τα hottest ονόματα των ημερών. Ο πρώτος με τις signature μπούκλες του έχει αποδειχθεί ο καλύτερος εκπρόσωπος του συγκεκριμένου hairstyle. Ο Harry απογείωσε τα ανάλαφρα bungs και τους έδωσε την προσοχή που τους αξίζουν.

 

Τρίτη θέση στη λίστα με τα καλύτερα χτενίσματα το ελαφρώς ατημέλητο look στο πλάι του Nicholas Hoult.

Ο Regé-Jean Page με on point grooming περιποίηση στην πρώτη του εμφάνιση στη Βενετία.

Adam Driver for the win. Ο ηθοποιός σάς παροτρύνει να δώσετε μήκος στα μαλλιά σας.

Ο Chris Pine είναι το κατάλληλο hair inspo για μία αλλαγή χρώματος. Εξαιρετική επιλογή!

 

All photos source Instagram

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.