Home / Fashion  / Τα καλοκαιρινά κοσμήματα που δε θα αποχωρίζεσαι!

Τα καλοκαιρινά κοσμήματα που δε θα αποχωρίζεσαι!

καλοκαιρινά κοσμήματα

Αν θέλεις να έχεις τις πιο πετυχημένες εμφανίσεις πρέπει να έχεις στη γκαρνταρόμπα σου αυτά τα καλοκαιρινά κοσμήματα!

 

Πρόσφατα αναλύσαμε τα καλοκαιρινά αξεσουάρ που θα αναβαθμίσουν τις καλοκαιρινές σας εμφανίσεις! Τώρα ήρθε η στιγμή να δείξουμε περισσότερο ενδιαφέρον στα καλοκαιρινά κοσμήματα! Ποιες είναι ακριβώς οι τάσεις που θα ακολουθήσουμε; Γιατί είναι τόσο σημαντικά τα κοσμήματα για μία εμφάνιση; Ότι στυλ και να υιοθετήσουμε δε θα φέρει το εντυπωσιακό αποτέλεσμα αν δεν προσθέσουμε statement κοσμήματα. Φέρνουν το upgrade που θέλουμε, εκπέμπουν την αισθητική μας και φροντίζουν να αναδείξουν το look όπως του αξίζει. Ακόμα και το απλό σύνολο μπορεί να αναβαθμιστεί χάρη τις κατάλληλες προσθήκες.

 

Ας δούμε ποιο jewels inspo μάς δίνουν τα fashion girls του Instagram. Συγκεκριμένα η Kezia Rose Cook έχει γίνει το αγαπημένο μας it girl για φέτος! Ποια από τα παρακάτω trends έχετε υιοθετήσει ήδη και ποια ανυπομονείτε; 

 

Spoiler alert! Φέτος είναι την τιμητική τους έχουν τα κολιέ! Ωστόσο, δεν ξεχνάμε βραχιόλια και σκουλαρίκια! Είναι το ίδιο must!

 

Τα κοσμήματα που είναι βγαλμένα από τον φυσικό κόσμο της θάλασσας έχουν γίνει ότι πιο viral στον κόσμο των social media. Κοχύλια και αστερίες πρωταγωνιστούν το φετινό καλοκαίρι!

 

Ασορτί δαχτυλίδια για όσες θέλουν να κλέψουν τα βλέμματα!

 

Οι χάντρες, πολύχρωμες ή μη, συνδυασμένες με cute σχήματα όπως ήλιος και αστέρια δίνουν έναν παιχνιδιάρικο και ταυτόχρονα κομψό. Μη διστάσετε να κάνετε layering με τα κοσμήματά σας!

 

 

Τα κολιέ με τα κορδόνια, ειδικά με τις καρδιές, είναι εδώ και αρκετούς μήνες trending!

 

Οι αγαπημένες μας πέρλες δε θα μπορούσαν να λείπουν από αυτήν τη λίστα!

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.