Home / Fashion  / Τα γυναικεία μαγιό που θα φοράμε non-stop!

Τα γυναικεία μαγιό που θα φοράμε non-stop!

γυναικεία
Εσείς επιλέξατε μαγιό για τις καλοκαιρινές εξορμήσεις σας στις παραλίες; Αν όχι, μην ανησυχείτε! Έχουμε βρει υπέροχα γυναικεία μαγιό στα καταστήματα του Mediterranean Cosmos! Ready for summertime?

 

Χωρίς αμφιβολία το μαγιό είναι η μεγαλύτερη στιλιστική υπόθεση του καλοκαιριού! Ποια είναι in fashion, ποια θα είναι πιο κολακευτικά για το σώμα μας και ποια θα ταιριάξουν καλύτερα με τα beachwear μας; Κάνοντας την αναζήτησή μας, για να εντοπίσουμε τα γυναικεία μαγιό που θα φοράμε ξανά και ξανά όλο το καλοκαίρι, βρεθήκαμε – πού αλλού; – στα καταστήματα του Mediterranean Cosmos! Ολόσωμο ή μπικίνι, choose your team and enjoy your summer!

 

Team ολόσωμο

Τα τελευταία χρόνια, τα ολόσωμα μαγιό έχουν γίνει συνώνυμα της κομψότητας. Έχουν την ικανότητα να αναδεικνύουν κάθε σωματότυπο και να προσδίδουν έναν chic αέρα στα looks της παραλίας. Για μία minimal εμφάνιση, επιλέξτε το πράσινο μονόχρωμο μαγιό με τη χρυσή αλυσίδα από το κατάστημα Sugarfree. Αν επιθυμείτε ένα statement beach look, επιλέξτε ένα ολόσωμο μαγιό με ιδιαίτερο print από το Elegance και συνδυάστε το με το matchy φόρεμα παραλίας. Τέλος, αν είστε fan των ξεχωριστών pattern, το camo cut-out μαγιό από το κατάστημα Triumph είναι η τέλεια επιλογή.

 

Πράσινο ολόσωμο μαγιό με χρυσή αλυσίδα, Sugarfree

Ολόσωμο μαγιό και φόρεμα παραλίας Coco Poco, Elegance

Πολύχρωμο ολόσωμο μαγιό, Triumph

 

Team monochromatic bikini

Ένα – τουλάχιστον – bikini set είναι απαραίτητο κάθε καλοκαίρι! Το φλογερό κόκκινο set από το H&M θα αναδείξει τη θηλυκή πλευρά σας, ενώ το lurex bikini από το.Intersport θα αναδείξει τέλεια τη χρυσαφένια επιδερμίδα σας. Τα 3D κοχύλια είναι μεγάλη τάση του φετινού καλοκαιριού και το lime bikini set από το κατάστημα Hunkemöller το αποδεικνύει!

 

Κόκκινο bikini set, H&M

Μουσταρδί lurex bikini set, Intersport

γυναικεία

Lime bikini με κοχύλι στο πάνω μέρος, Hunkemöller

 

Team printed bikini

Οι πιο fun επιλογές είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με τα ιδιαίτερα μοτίβα! Στο κατάστημα Minerva θα βρείτε bikini με zebra print, συνδυασμένο με ίδιο παρεό και στo Kanellopoulos Fashion ένα logo printed μαγιό Calvin Klein. Δύο τάσεις που λατρεύουν οι fashion experts!

 

Zebra print μαγιό και παρεό, Minerva

γυναικεία

Γαλάζιο Calvin Klein bikini set, Kanellopoulos Fashion

 

Team μακρυμάνικο μαγιό

Ποιος είπε ότι τα μακρυμάνικα μαγιό προορίζονται μόνο για τις surfers; Όλο και περισσότερα fashion girls επιλέγουν αυτόν τον ιδιαίτερο τύπο swimwear, ο οποίος έχει καταφέρει να γίνει συνώνυμος της streetwear θηλυκότητας. Το μαγιό Seafully από το  πολυκατάστημα attica έχει και τον πιο quiet luxury χρωματικό συνδυασμό – άσπρο-μαύρο!

 

γυναικεία

Ασπρόμαυρο μακρυμάνικο μαγιό Seafully, attica

 

Διαλέξτε τα αγαπημένα σας γυναικεία μαγιό από τα καταστήματα του Mediterranean Cosmos και καλές βουτιές!

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.