Home / Fashion  / Τα έξι στυλ shorts που είναι must

Τα έξι στυλ shorts που είναι must

στυλ shorts

Το απόλυτο κομμάτι που θα μας βοηθήσει να αντέξουμε τη ζέστη του καλοκαιριού, τα shorts. Ποια είναι τα must have είδη;

 

Η αφόρητη ζέστη του καλοκαιριού δεν μας επιτρέπει πολλές φορές να φορέσουμε την παντελόνα ή το maxi φόρεμα που επιθυμούμε. Για να αντέξουμε τις υψηλές θερμοκρασίες και να παραμείνουμε stylish τα shorts είναι η καλύτερη λύση. Θηλυκά και δροσερά αποτελούν must της καλοκαιρινής μας γκαρνταρόμπας. Και φυσικά ταιριάζουν με ότι επιθυμούμε να τα συνδυάσουμε! Crops tops, πουκάμισα, μπλούζες, blazers και T-shirts. Ανάλογα με τα παπούτσια και τα κοσμήματα μπορούμε να φορέσουμε ένα shorts σε ποικίλες περιστάσεις της ημέρας.

 

Κάνοντας μία αναδρομή στις συλλογές των μεγάλων οίκων και μία διαδικτυακή βόλτα στο Instagram, καταλήξαμε σε έξι στυλ shorts που θα φορεθούν σίγουρα! Ξεκινάμε με το διαχρονικό και λατρεμένο jean shorts! Για μεγαλύτερη άνεση και ελευθερία κινήσεων επιλέξετε υφασμάτινο ή λινό σορτς. Η Emili Rataijkowski και η Bella Hadid απέδειξαν ότι τα boxer σορτς είναι μία τέλεια επιλογή! Φυσικά από τη λίστα μας δε θα μπορούσε να λείπει το crochet σορτς, μία από τις μεγαλύτερες τάσεις για φέτος. Τέλος, προτείνουμε ένα σε έντονο χρώμα ή με ένα ιδιαίτερο print!

 

Δείτε τα πέντε στυλ shorts που είναι τάση!
 
Jean

Courtesy of Calvin Klein

 

Υφασμάτινο

Courtesy of H&M Greece

 

Λινό

Courtesy of Access Fashion

 

Boxer

Courtesy of Hommegirls

 

Crochet

Courtesy of Zara

 

Χρωματιστό ή print

Courtesy of Peace and Chaos

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.