Home / Family  / Τέρατα, Θρύλοι & Μύθοι “ζωντανεύουν” στο Mediterranean Cosmos

Τέρατα, Θρύλοι & Μύθοι “ζωντανεύουν” στο Mediterranean Cosmos

terata cosmos
Μία ακόμη υπέροχη έκπληξη περιμένει τους μικρούς επισκέπτες του Mediterranean Cosmos, που μπορούν να γνωρίσουν τα τέρατα της ελληνικής μυθολογίας, μέσα από την έκθεση “Τέρατα, Θρύλοι & Μύθοι”!

 

Ο κόσμος της ελληνικής μυθολογίας “ζωντανεύει” από την Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου έως και το Σάββατο 2 Οκτωβρίου στο εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos. Η έκθεση “Τέρατα, Θρύλοι & Μύθοι” δίνει την ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους να ανακαλύψουν με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο την ιστορία πίσω από τις ιδιαίτερες μορφές της αρχαίας ελληνικής μυθολογίας.

 

terata mediterranean cosmos terata mediterranean cosmos

 

Η έκθεση παρουσιάζεται στους κοινόχρηστους χώρους του εμπορικού κέντρου και το κάθε έκθεμα πλαισιώνεται από την ιστορία και τον μύθο που κρύβεται πίσω από κάθε μορφή. Έτσι, οι λάτρεις της μυθολογίας θα ανακαλύψουν συναρπαστικές λεπτομέρειες για τα πιο γνωστά τέρατα του αρχαίου ελληνικού κόσμου. Οι εντυπωσιακές σκηνογραφίες, με διακόσμηση και λεπτομέρειες βασισμένες στην ιστορία του κάθε μυθολογικού τέρατος, είναι έτοιμες να μεταφέρουν τους επισκέπτες σε ένα μοναδικό ταξίδι στον χρόνο.

 

terata mediterranean cosmos

 

Στον ισόγειο χώρο του Mediterranean Cosmos, έχουμε την ευκαιρία να συναντήσουμε από κοντά τον Κένταυρο, τη Μέδουσα, τον Μινώταυρο και τον Κύκλωπα. Το Λιοντάρι της Νεμέας, οι Σειρήνες, οι Λαιστρυγόνες, οι Στυμφαλίδες Όρνιθες, η Λερναία Ύδρα, η Σκύλλα, ο Κέρβερος και τα Βόδια του Γηρυόνη ξεδιπλώνουν τις ιστορίες τους στο πρώτο επίπεδο του εμπορικού κέντρου.

 

terata mediterranean cosmos

 

Τα εντυπωσιακά εκθέματα μπορούμε να θαυμάσουμε κατά τις ώρες λειτουργίας του εμπορικού κέντρου (Δευτέρα-Παρασκευή, 10:00-21:00 και Σάββατο, 10:00-20:00) με ελεύθερη είσοδο!

 

www.mediterraneancosmos.gr
Facebook: @MediterraneanCosmosOfficial
Instagram: mediterraneancosmosofficial

 

[email protected]

“I must be a mermaid, Rango. I have no fear of depths and a great fear of shallow living.” Anais Nin