Home / Cozyhome  / Architecture  / “Συναντιόμαστε Ξανά!” στο 100% Hotel Show

“Συναντιόμαστε Ξανά!” στο 100% Hotel Show

Τον ερχόμενο Νοέμβριο “Συναντιόμαστε Ξανά!” στο 100% Hotel Show, την premium έκθεση για ξενοδόχους και villa owners, που υπόσχεται μια upgraded εκθεσιακή εμπειρία!

 

Από τις 19 έως τις 22 Νοεμβρίου, “Συναντιόμαστε Ξανά!” στο MEC Παιανίας, για να ζήσουμε την upgraded version του 100% Hotel Show. Παρουσιάζοντας έναν νέο τρόπο διοργάνωσης εκθέσεων, με περισσότερη ασφάλεια και με έμφαση στην ανάπτυξη της ξενοδοχειακής αγοράς, το 100% Hotel Show επικεντρώνεται στη μετά Covid-19 εποχή και φέρνει στο προσκήνιο νέες λύσεις και τάσεις για το housekeeping, το design και τα online κανάλια διανομής.

 

Η ένατη διοργάνωση του 100% Hotel Show έρχεται σε μια upgraded version. Με προκαθορισμένα ραντεβού, ελεγχόμενη προσέλευση και περισσότερους ελεύθερους χώρους για την αποφυγή συνωστισμού, η premium έκθεση δίνει απόλυτη προτεραιότητα στην ασφάλεια των συμμετεχόντων.

 

sinantiomaste xana hotel show

 

Επιπλέον, προγραμματίζει την παράλληλη online διοργάνωσή της για απομακρυσμένη συμμετοχή, παρέχοντας virtual booth σε όλους τους εκθέτες. Στην ίδια λογική, έχει διαμορφωθεί και το format των ξενοδοχειακών workshops, επιτρέποντας την εύκολη και άμεση διάδραση με τον ομιλητή, αλλά και την οnline παρακολούθησή τους.

 

Το ολοκληρωμένο πλάνο της έκθεσης, αλλά και περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την upgraded version του 100% Hotel Show, θα ανακοινωθούν μέσα στον Σεπτέμβρη. Η ομάδα της διοργανώτριας εταιρείας, Demand Fairs & Media, ήδη εργάζεται πυρετωδώς, για να διασφαλίσει τις καλύτερες δυνατές συνθήκες, σύμφωνα με τα Παγκόσμια Υγειονομικά Πρωτόκολλα.

 

www.hotelshow.gr

 

[email protected]

Your Premium Lifestyle Digital Destination! Do you feel the VIBE?