Home / Cozyhome  / Architecture  / Στον απόηχο επιτυχίας του The Architect Show 2022

Στον απόηχο επιτυχίας του The Architect Show 2022

Το The Architect Show ’22 ολοκληρώθηκε και, στον απόηχο επιτυχίας μίας ακόμη διοργάνωσης, αποδεικνύει τη δυναμική του premium event.

 

Με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον, την καινοτομία και τη σύγχρονη τεχνολογία, πραγματοποιήθηκε η τέταρτη διοργάνωση του The Architect Show.στις 10 και 11 Δεκεμβρίου 2022, στη Metropolitan Expo, στην Αθήνα. Στον απόηχο επιτυχίας ενός ακόμη μοναδικού premium event για την αρχιτεκτονική και το design στην Ελλάδα, παρουσιάστηκε ρεκόρ επισκεψιμότητας.

 

Η ξεχωριστή ιδέα και το όραμα του The Architect Show, όχι μόνο αναβαθμίζεται χρόνο με τον χρόνο,.αλλά φαίνεται ότι ξεπερνά κάθε προσδοκία σε επίπεδο αποδοχής και δυναμικής καθιέρωσης. Με την τέταρτη διοργάνωσή του απέδειξε περίτρανα ότι αποτελεί μια καινοτόμα πλατφόρμα,.η οποία καλύπτει απόλυτα τις ανάγκες της αρχιτεκτονικής κοινότητας.

 

 

Το The Architect Show 2022  έγινε ο βασικός τόπος συγκέντρωσης 6.000 επισκεπτών αρχιτεκτόνων, μηχανικών, σχεδιαστών και κατασκευαστών για δύο ημέρες δικτύωσης με 150 κορυφαία brands, ενημέρωσης από 60 και πλέον ομιλίες και έμπνευσης από συνολικά 6 θεματικά καινοτόμα installations!

 

 

Η διοργανώτρια εταιρεία MEDEXPO Α.Ε. απόλυτα ικανοποιημένη, τόσο από τα αποτελέσματα,.όσο και από τα διθυραμβικά σχόλια τα οποία απέσπασε από εκθέτες και επισκέπτες γι’ αυτήν την ξεχωριστή και καινοτόμα b2b εκθεσιακή εμπειρία.για την αρχιτεκτονική και το design, ήδη έχει αρχίσει τις ετοιμασίες για την επόμενη διοργάνωση τον Δεκέμβριο 2023!

 

Παρουσίαση του ειδικού installation “Waste Not Want Not”

To the Architect Show, σταθερό στη φιλοσοφία του να συνδυάζει τις σύγχρονες καινοτομίες με το βλέμμα στο μέλλον, παρουσίασε στην φετινή διοργάνωση το “Waste not Want not”,.ένα ειδικό installation το οποίο επιμελήθηκαν οι John Veikos και Άννα Σμπώκου. Η παράλληλη αυτή δράση, η οποία δέσποζε στην είσοδο του event, πραγματεύτηκε το ζήτημα των αποβλήτων και πώς αυτά μπορούν να χρησιμοποιηθούν δημιουργικά,.εξοικονομώντας πόρους συμβάλλονταςν, παράλληλα, στη μείωση του αποτυπώματος άνθρακα.

 

απόηχος

απόηχος

Ένα απόλυτα συμμετοχικό project με την πραγματοποίησή του σε τεράστιο βαθμό να οφείλεται στη συμβολή των εταιριών: al2, Electron, Eva Papadopoulou, Konstantinidis, Lithos, Machos Glass, Marmyk Iliopoulos, Metis, Novamix, Qoop Metalworks, Serpetinis, Stonetech και Veta.

 

60 Ομιλίες σε θέματα αιχμής

Μεγάλο ήταν και το ενδιαφέρον του κοινού για το πρόγραμμα των παράλληλων ομιλιών. Συγκεκριμένα, στην τέταρτη διοργάνωση του “The Architect Show” πραγματοποιήθηκαν σε ειδικό stage ομιλίες και ανάλυση θεμάτων αιχμής,.που καθορίζουν το μέλλον της αρχιτεκτονικής. Οι επισκέπτες παρακολούθησαν ένα πλούσιο πρόγραμμα με περισσότερους απο 60 ομιλητές του χώρου αρχιτεκτονικής και design. 

 

απόηχος

απόηχος

 

Πολλές ήταν οι εταιρείες που συμμετείχαν σε ακόμα ένα The Architect Show, όπως οι Europa, Al2, Home Creations Apostolides, Sarlas, Outdeco, Franke, Sanelco, Metridis, Iwood, Life Concept κ.ά.

 

απόηχος

Η συμμετοχή της εταιρείας Europa, η οποία παρουσίασε το νέο σύστημα EOS 60 ID Hybrid.

 

H Cozy Publications στήριξε το The Architect Show ως Media Partner, δίνοντας δυναμικό “παρών” στην έκθεση.

 

To φετινό The Architect Show σε αριθμούς:

απόηχος

 

Το The Architect Show ανανεώνει το ραντεβού του με το αρχιτεκτονικό κοινό το 2023!

 

thearchitectshow.gr

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath