Home / Uncategorized  / Σανδάλια για κάθε στιγμή της ημέρας!

Σανδάλια για κάθε στιγμή της ημέρας!

Σανδάλια
Χορέψτε στον ρυθμό του καλοκαιριού με τα γυναικεία σανδάλια για κάθε στιγμή της ημέρας, που θα βρείτε στα καταστήματα του Mediterranean Cosmos!

 

Αγαπημένα, άνετα και διαχρονικά, τα σανδάλια είναι χωρίς αμφιβολία τα must have υποδήματα του καλοκαιριού. Στα καταστήματα του Mediterranean Cosmos βρήκαμε τα σχέδια που αποδεικνύουν ότι είναι και η ιδανική επιλογή παπουτσιού για κάθε στιγμή της ημέρας!

 

These sandals are made for summer!

 

Perfect for walks!

Για το street style θα χρειαστείτε σανδάλια που συνδυάζουν στιλ και άνεση. Επομένως, επιλέξτε σχέδια που έχουν μαλακό πάτο και θα σας επιτρέψουν να κινείστε χωρίς ενοχλήσεις. Αν αναζητάτε ένα σχέδιο σε έντονο χρώμα, τα Una Pitanga sandals από το κατάστημα Havaianas διατίθενται σε trending κόκκινη απόχρωση. Το μαύρο ζευγάρι Ipanema από το κατάστημα Pantofleria είναι μία.all time classic χρωματική επιλογή, που θα συνδυαστεί εύκολα με όλα τα ρούχα σας.

 

Una pitanga sandals, Havaianas

Ipanema sandals, Pantofleria

 

Amazing for work & cocktail dates

Τα strapped και τα “αρχαιοελληνικού” στιλ σανδάλια αποτελούν elegant επιλογές για τη δουλειά ή τις απογευματινές βόλτες. Το ζευγάρι από το κατάστημα The ShoeStore αναδεικνύει τον chic συνδυασμό μαύρου με χρυσό, ενώ η μεγάλη τάση του leopard συνδυάζεται με τρουκς στα σανδάλια από το κατάστημα Sandy.s. Το λευκό – απόλυτο χρώμα του καλοκαιριού – αποτυπώνεται σε ένα ιδιαίτερο σχέδιο με μαύρες ραφές στα σανδάλια που θα βρείτε στο κατάστημα Envie Shoes. Συνδυάστε τα κομψά αυτά σχέδια με αέρινα φορέματα, λινά υφάσματα, βερμούδες, maxi φούστες και γιλέκα.

 

Σανδάλια

Μαύρα φλατ σανδάλια με χρυσή λεπτομέρεια, The ShoeStore

Σανδάλια

Leopard sandals με τρουκς, Sandy.s

Λευκά flat sandals με διακριτές μαύρες λεπτομέρειες, Envie Shoes

 

Fantastic for summer nights!

Πέρα από τα flat, τα high heel sandals και οι πλατφόρμες θα δώσουν θηλυκές πινελιές στο στιλ σας και θα αναδείξουν τα βραδινά σύνολά σας. Για τις επίσημες εμφανίσεις σας, όπως έναν γάμο ή μία βάφτιση, προτείνουμε τα glamorous golden heels από το κατάστημα Migato. Για τις βόλτες στο νησί, θα χρειαστείτε ένα ζευγάρι με πιο χαμηλό τακούνι, όπως τα μοβ σανδάλια με το statement τακούνι που θα βρείτε στο κατάστημα Exé. Τέλος, αν είστε λάτρεις των platforms, επιλέξτε τις δερμάτινες πλατφόρμες που θα βρείτε στο κατάστημα DALE,.οι οποίες συνδυάζουν γήινες αποχρώσεις, μεταλλική αγκράφα και ψάθα.

 

Χρυσά σαναδάλια με ανάγλυφο τακούνι, Migato

 

Purple metallic platform sandals, Exé

Γυναικείες πλατφόρμες με συνδυασμό δέρμα και ψάθα και με μεταλλική αγκράφα, DALE

 

Έτοιμες να κάνετε τα πιο εντυπωσιακά βήματα του καλοκαιριού;

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.