Home / Beauty  / Ρουζ, ο πρωταγωνιστής της άνοιξης!

Ρουζ, ο πρωταγωνιστής της άνοιξης!

Γιατί το ρουζ θα γίνει το αγαπημένο προϊόν στο νεσεσέρ σου και με πόσους ευφάνταστους τρόπους μπορεί να ανανεώσει το μακιγιάζ σου; 

Στην ερώτηση για το αγαπημένο προϊόν στο νεσεσέρ μας, σπάνια η απάντηση που θα παίρναμε θα ήταν το ρουζ. Κι όμως, αυτήν την άνοιξη κάνει δυναμικό come back, πρωταγωνιστώντας στα περισσότερα beauty looks μας.

 

Οι make up artists αυτήν τη σεζόν “ορκίζονται” στη δυναμική του blush και την ιδιότητά του να τονίζει σωστά τα χαρακτηριστικά μας. Οι ΤikTokers μάς δείχνουν μέσα από καθημερινά video ευφάνταστους τρόπους για να το εφαρμόζουμε, προτείνοντας πρωτότυπες αποχρώσεις, όπως το μοβ.

 

 

Δεν είναι λίγοι οι διάσημοι make up artists, οι οποίοι μας δείχνουν τρόπους για τη σωστή εφαρμογή του, ενώ λανσάρουν τις δικές τους προσωπικές συλλογές.

 

Η make up astist Namvo, αλλά και ο Patrick Ta, μακιγιέρ των Gigi Hadid, Camila Cabello κ.ά., αποδεικνύουν μέσα από τα προφίλ τους στο Instagram, τη “μαγική” δύναμη του blush!

 

https://www.instagram.com/p/CUA5WospDUW/

 

H υφή

Φέτος, οι creamy & sticky υφές έρχονται στο προσκήνιο. Συνδυαστικά με τα υγρά highlighters, δημιουργούν το τέλειο και πιο λαμπέρο no make up look. Αυτό, άλλωστε, προστάζουν και οι νέες τάσεις στο μακιγιάζ. Παρ’ όλα αυτά, αν η επιδερμίδα σου είναι πολύ λιπαρή, καλύτερα να προτιμήσεις τη μορφή πούδρας, για ένα ματ φινίρισμα.

 

Σωστή εφαρμογή

Οι περισσότερες εφαρμόζουμε το ρουζ ψηλά στα ζυγωματικά, τονίζοντας τα “μήλα” μας. Πλέον, οι make up artists θεωρουν κάπως ξεπερασμένο αυτόν τον τρόπο εφαρμογής, προτείνοντας μια πιο ελεύθερη εφαρμογή. Αυτή εξαρτάται από τη δομή του κάθε προσώπου και την ένταση που θέλουμε να δώσουμε.

 

Αν θέλεις να πετύχεις το απόλυτο μονοχρωματικό μακιγιάζ, μπορείς να χρησιμοποιήσεις το ρουζ και ως σκιά. Για ένα πιο edgy look, μπορείς να το προχωρήσεις μέχρι ψηλά, στη φυσική γραμμή των φρυδιών.

 

Αν πάλι αγαπάς το natural & glowy αποτέλεσμα, μπορείς να αντιγράψεις το τρικ των super models. Αφού έχεις ενυδατώσει πολύ καλά την επιδερμίδα, περνάς ένα blush stick από τα σημεία πάνω στα οποία πέφτει ο ήλιος (ζυγωματικά, μύτη, μέτωπο, πιγούνι).

 

Η νέα τάση

Τέλος, η νέα τάση σύμφωνα με το TikTok  είναι το “underpainting”. Σύμφωνα με αυτή, μπορείς να απλώνεις το ρουζ πριν από το φον ντε τεν για ένα ακόμη πιο απαλό και φυσικό αποτέλεσμα!

 

Did that just make you blush?

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath