Home / Fashion  / Celebrity Style  / Πώς φορούν οι best dressed τα top χρώματα του καλοκαιριού;

Πώς φορούν οι best dressed τα top χρώματα του καλοκαιριού;

οι best dressed

Ξέρετε ποια είναι τα top χρώματα του καλοκαιριού; Δίνουμε την απάντηση, αλλά και πώς επιλέγουν να τα φορέσουν οι best dressed!

 

Τα hottest χρώματα του καλοκαιριού είναι ένα fashion παραμύθι! Κόκκινο, ανοιχτό πράσινο, baby blue, butter yellow, baby pink, λευκό και μαύρο. Εντυπωσιακές αποχρώσεις που μπορούν να φορεθούν με τόσους ποικίλους τρόπους. Κάθε χρώμα μαρτυρά ότι το καλοκαίρι μας φέτος θα υμνεί το clean aesthetic, το οποίο ενισχύθηκε από girly vibes! Σας προτείνουμε ανεπιφύλακτα να επενδύσετε σε όποια από τα top colors επιθυμείτε και φυσικά να “παίξετε” μαζί τους δημιουργώντας ευφάνταστους συνδυασμούς. Βλέπουμε ότι τα παστέλ κυριαρχούν και ότι η αγάπη μας για τα διαχρονικά άσπρο και μαύρο είναι παντός καιρού, τάσεων και εποχής. Ωστόσο, φέτος η προσοχή είναι στραμμένη λίγο περισσότερο προς το λευκό.

 
Παρακάτω οι best dressed που έχουμε ξεχωρίσει μας δείχνουν τους καταπληκτικούς τρόπους με τους οποίους απογείωσαν τα top χρώματα του καλοκαιριού;

 

Ένα μαύρο mini φόρεμα με μαύρα slingbacks πάντα θα γοητεύει όπως αποδεικνύει και η Hanna Schonberg.

 

Η Emili Sindlev υπενθυμίζει ότι τα παστέλ χρώματα όπως το baby blue μπορεί να φορεθεί και με έναν glam και sexy τρόπο!

 

Πάντα μαγευόμαστε από τις εμφανίσεις της Elsa Hosk. Αυτήν τη φορά ανέδειξε παραμυθένια το baby pink!

 

Το butter yellow είναι η νέα μας εμμονή και η fashion expert Leoni Hanne είναι το ίδιο addicted!

 

White never disappoints. Ένα από τα hottest χρώματα του έτους φορέμενο με τον πιο elegant τρόπο από τη Amy Julliette Lefévre.

 

Red is still here and is strong! Η Leis Fi μάς δείχνει τη δυναμικότητα του κόκκινου!

 

Το χρώμα που θα είναι top trend το φθινόπωρο φοριέται τέλεια από τώρα από την Camila Coelho!

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.