Home / Fashion  / Πώς να φορέσετε το μαύρο την άνοιξη

Πώς να φορέσετε το μαύρο την άνοιξη

μαύρο την άνοιξη

Κι’ όμως η φράση δε φοράμε μαύρο την άνοιξη είναι τόσο λανθασμένη. Το διαχρονικό αυτό χρώμα είναι φέτος στην κορυφή των trends και εμείς σας δείχνουμε το πώς να το φορέσετε.

 

 

Fashion is all about breaking the rules! Πολλοί είναι αυτοί που θα σου πουν ότι ένα χρώμα όπως το μαύρο δεν ταιριάζει με τη διάθεση της άνοιξης. Μέγα λάθος! Κάθε χρώμα μπορεί να δημιουργήσει ένα fun και ευχάριστο αποτέλεσμα, αρκεί να έχουμε και εμείς αυτήν τη διάθεση. Δεν είναι σκοτεινό, αλλά stylish. Δεν είναι μελαγχολικό, αλλά απόλυτα classy και διαχρονικό. Και γι αυτόν τον λόγο σας προτείνουμε να το φορέσετε άφοβα, χωρίς να αποκλείσετε τα φωτεινά χρώματα. Οι πασαρέλες κάνουν στροφή στα γήινα χρώματα, το quiet luxury είναι πιο up από ποτέ και το classy but lit bit of sassy είναι το mood μας.

 

 

Μία total black εμφάνιση είναι απίθανο να μην εντυπωσιάσει. Πάντα, όμως, θα πρέπει να γίνεται το κατάλληλο upgrade για να είναι ολοκληρωμένο και να κάνει τη διαφορά. Χρυσά ή silver κοσμήματα, τα οποία είναι trending να συνδυάζονται και άλλα χρώματα όσον αφορά στη τσάντα ή στα παπούτσια. Cream, λευκό, πράσινο, φούξια, κίτρινο και πολλά άλλα. Ένα body cot black dress συνθέτει μία από τις πιο elegant εμφανίσεις, με χαμηλό bun και strapped σανδάλια.

 

 

Το jean σας θα ταιριάξει τέλεια με ένα μαύρο corset ή ένα μαύρο πουκάμισο. Wide leg μαύρα παντελόνια με cropped ριγέ shirts ή με bodysuits σε bold χρώματα. Μην ξεχνάτε ότι η καλοκαιρινή cut out γραμμή αναδεικνύεται με τον καλύτερο τρόπο μέσα από αυτήν την απόχρωση. Tank tops, pouches sling backs, vests και mini φούστες απογειώνουν το κεφάλαιο μαύρο την άνοιξη. Φυσικά από αυτήν την εποχή δε θα μπορούσαν να λείπουν και τα λινά κομμάτια.

 

 

All photos source: Instagram

Κεντρική φώτο: xeniaadonts/ Instagram

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.