Home / Fashion  / Πώς να φορέσετε σωστά το animal print

Πώς να φορέσετε σωστά το animal print

Animal print

Μεγάλοι οίκοι μόδας ανέδειξαν ακόμη μια φορά το animal print σε διάφορες εκδοχές του. Δείτε πώς μπορείτε να το φορέσετε σωστά, για μια stylish εμφάνιση.

 

Από τα πιο αγαπημένα trends είναι το ιδιαίτερο animal print. Μοναδικά και πιο εκκεντρικά σχέδια μας φέρνουν πιο κοντά στη φύση. “Ξυπνούν” την πιο wild και επαναστατική μας πλευρά, δημιουργώντας ένα look επαναστατικό και cool. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, τα συγκεκριμένα prints έχουν τη δυνατότητα να εκπέμπουν μια θηλυκότητα και ένα elegance. Το γεγονός ότι θεωρούνται πιο τολμηρά και πιο “περίεργα” μπορεί να σας δυσκολέψει στον τρόπο που θα το συνδυάσετε.

 

 

Υπάρχουν μερικά χρήσιμα tricks, για να μην καταλήξει το look σας over the top και αταίριαστο. Αν δε διαθέτετε κάποιο items στην ντουλάπα σας με animal σχέδιο, το πρώτο που πρέπει να επενδύσετε είναι ένα φόρεμα. Αποτελούν πλέον το ίδιο must με ένα black dress. Τα animal dresses είναι υπέροχα σε κάθε σχέδιο και σε κάθε μήκος. Από maxi, mini, slip και cocktail θα σας αναδείξουν σε μια fashion expert.

 

 

Πρέπει να δώσετε μεγάλη προσοχή με τι θα συνδυάσετε ένα animal παντελόνι, μια μπλούζα ή πουκάμισο και μια φούστα. Αν επιθυμείτε να το φορέσετε με ένα διαφορετικό print, τότε πρέπει να είστε σίγουρες ότι ταιριάζει τέλεια. Μη διστάζετε να πειραματιστείτε, αλλά make it fashion. Αλλιώς, προτιμήστε ένα μονοχρωματικό item μαύρο, λευκό ή σε earthy αποχρώσεις, για μια safe, αλλά stylish εμφάνιση.

 

 

Τα jeans και τα leather pants θεωρούνται οι καλύτεροι σύμμαχοι του συγκεκριμένου print. Από τα πιο ενδιαφέροντα facts είναι ότι μπορείτε να συνδυάστε το animal pattern με οποιοδήποτε παπούτσι επιθυμείτε. Λατρεμένα και must have τα αξεσουάρ. Θα απογειώστε μια minimal και απλή εμφάνιση. Τα animal prints μπορούν να χαρακτηριστούν ως ένα “πολύ εργαλείο” της μόδας. Ανάλογα με τι τα συνδυάζετε, προκύπτει και ένα τελείως διαφορετικό στυλ και διάθεση.

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.