Home / Fashion  / Πώς να φορέσεις σωστά τα leggings

Πώς να φορέσεις σωστά τα leggings

Τα leggings ή γνωστά σε όλους κολάν είναι το item που έρχεται από το γυμναστήριο και κυριαρχεί στους δρόμους.

 

https://www.instagram.com/p/CKrvRgjpzqP/

 

Όταν έχουμε bad hair day “καλύπτουμε” το ατυχές γεγονός με ένα σκουφάκι ή μία αλογοουρά. Παράλληλα, αυτό ισχύει και για μία bad dress day. Αν δεν έχουμε όρεξη ή έμπνευση να δημιουργήσουμε ένα stylish outfit, τότε το κολάν μπορεί να μας λύσει τα χέρια. Είναι άνετο, cozy και, πλέον, μπορεί να αποτελέσει βάση για το πιο υπέροχο look.

 

 

Fashion girls σε όλον τον κόσμο το επιλέγουν για τις καθημερινές και πιο casual εμφανίσεις τους, μετατρέποντας το από ένα κομμάτι που υπήρχε μόνο στα γυμναστήρια, στο να κατέχει βασικό ρόλο στο street style. Φοριέται με sneakers, κυρίως, αλλά και με αρβυλάκια για ένα πιο urban αποτέλεσμα. Συνδυάστε το με oversized hoodies, crop πουλόβερ ή crop tops, καμπαρντίνες, παλτό, leather items, blazers και πλεκτά cardigans.

 

https://www.instagram.com/p/CW3um8VJi91/

 

Τολμήστε να φορέσετε ένα κολάν με ιδιαίτερο print ή αν θέλετε κάτι πιο minimal και safe επιλέξτε τις γήινες αποχρώσεις. Φορέστε cool κάλτσες, ένα σκουφάκι πάρτε την it bag σας και απολαύστε ένα cozy και relaxed look!

https://www.instagram.com/p/CMNWtD-JcZe/

 

 

https://www.instagram.com/p/CXZJ3XlJIv3/

 

https://www.instagram.com/p/CMztIZTphz1/

 

https://www.instagram.com/p/CUaput4J_tn/

 

 

All photos source Instagram

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.