Home / Beauty  / Πώς να πετύχεις ένα Goth μακιγιάζ!

Πώς να πετύχεις ένα Goth μακιγιάζ!

Σειρές, fashion shows και video στο TikTok μάς δείχνουν τη μεγαλύτερη make up τάση φέτος! Goth μακιγιάζ, εσύ θα το δοκιμάσεις;

 

Goth μακιγιάζ

 

Ακόμα και αν έχει γίνει πανικός στα social media με το Goth style της Wednesday Addams στο Netflix, το Goth μακιγιάζ δε ξεκίνησε από την ίδια. Οι οίκοι Dior και Versace το επέλεξαν για τα shows τους, η Megan Fox απογείωσε το smokey eye και η Hailey Bieber έκανε τάση το μπορντό κραγιόν. Ακόμα και η Kourtney Kardashian υιοθέτησε αυτό το make up look για τον γάμο της στην Ιταλία. Οι dark και έντονες αποχρώσεις στο μακιγιάζ είναι στην κορυφή των τάσεων, ειδικά για την περίοδο των εορτών. Grunge και rock πινελιές που θα ολοκληρώσουν το look σου με έναν εντυπωσιακό τρόπο!

 

 

 

Πώς θα το πετύχεις; Ξεκίνα με καλό skin care και έπειτα εφάρμοσε foundation ή πούδρα. Το Goth μακιγιάζ επικεντρώνεται στα μάτια, όποτε ήρθε η στιγμή να πειραματιστείς με σκούρες αποχρώσεις. Smokey eye με μαύρο, dark καφέ, μοβ και μπλε σκούρο είναι οι επικρατέστερες επιλογές. Εφάρμοσε winged eyeliner και αν ετοιμάζεσαι για night out μπορείς να προσθέσεις και metallic φινιρίσματα. Με αυτόν τον τρόπο θα έχεις ένα σαγηνευτικό βλέμμα που θα μαγνητίζει.

 

Όσον αφορά στα χείλη επέλεξε και εδώ dark αποχρώσεις, μπορντό ή μοβ κατά προτίμηση, Αν το μακιγιάζ σου θέλεις να είναι πιο soft εννοείται μπορείς να επιλέξεις και nude lipsticks. Το Goth μακιγιάζ, εκτός από edgy και rock προσδίδει και sexy πινελιές. Για να το απογειώσεις προτείνουμε να κάνεις τα μαλλιά σου ή sleek ή αυστηρό ponytail ή να φορέσεις κάποια κορδέλα!

 

https://www.instagram.com/p/Ci8kgrrNCNR/

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.