Home / Beauty  / Πώς θα βρεις το άρωμα που σου ταιριάζει

Πώς θα βρεις το άρωμα που σου ταιριάζει

Δυσκολεύεσαι και εσύ να βρεις το άρωμα που σου ταιριάζει περισσότερο; Υπάρχουν μερικά βήματα που θα σε βοηθήσουν!

 

Feel the vibe and found your scent! Πολλοί άνθρωποι δυσκολεύονται να βρουν το άρωμα που τους ταιριάζει, αυτό που θα νιώσουν “δικό” τους. Έχουν δημιουργηθεί χιλιάδες συνδυασμοί, χιλιάδες νότες και επιλογές και αυτός ο όγκος κάνει τη διαδικασία ακόμα πιο δύσκολη. Ωστόσο, υπάρχουν μερικές συμβουλές που μπορείτε να ακολουθήσετε για να σας βοηθήσουν να κάνετε την τελική επιλογή σας. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να είστε πολύ open στη δοκιμή. Επισκεφτείτε καταστήματα, γειτονικά ή γνωστές αλυσίδες και δοκιμάστε ακόμα και τη διαδικτυακή εμπειρία.

 

το άρωμα

 

 

 

 

 

Παράλληλα, μη μείνετε μόνο στη δοκιμή στο χαρτί. Μόνο αν μυρίσετε το άρωμα από το δέρμα σας θα καταλάβετε πώς είναι πραγματικά και αν κάθεται όμορφα πάνω σας. Αν έχετε χρόνο αφήστε το μία ώρα πάνω σας και δοκιμάστε το ξανά. Όσο κάνετε αναζήτηση για να βρείτε το άρωμα που θα αποδεχθεί κατάλληλο, φροντίστε να ανακαλύψετε τη σύσταση του. Συγκρίνοντας τις νότες και τα στοιχεία που περιλαμβάνονται στα αρώματα που δοκιμάζετε θα ανακαλύψετε ποια είναι αυτά που σας αρέσουν περισσότερο.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Είστε fun των γλυκών αρωμάτων, των λουλουδένιων ή των ζεστών με ξυλώδεις νότες; Με τη δοκιμή και το “σπάσιμο” της σύνθεσης θα βρείτε σε ποια κατηγορία ανήκετε. Ωστόσο, αξίζει να τονίσουμε ότι είναι πολύ φυσιολογικό να σας αρέσουν πολλές και διαφορετικές κατηγορίες. Απλά, ανάλογα τη διάθεση και την εποχή, θα διαλέξετε και την κατάλληλη ομάδα. Σύντομα θα παρατηρήσετε ότι δίνοντας την κατάλληλη προσοχή θα συνδέσετε το άρωμα το vibe, με τη διάθεση, που σας εκπέμπει. Θα κατανοήσετε ότι μπορεί να γίνει μία άκρως προσωπική εμπειρία και έτσι θα καταλήξετε στο πιο άρωμα είναι τελικά δικό σας.

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.