Home / Beauty  / Προϊόντα αντηλιακής προστασίας για ένα ανέμελο καλοκαίρι!

Προϊόντα αντηλιακής προστασίας για ένα ανέμελο καλοκαίρι!

προϊόντα αντηλιακής προστασίας
Απολαύστε ένα ανέμελο καλοκαίρι κάτω από τον ήλιο, με τα καλύτερα προϊόντα αντηλιακής προστασίας!

 

Το καλοκαίρι μπήκε δυναμικά, με τις υψηλές θερμοκρασίες να μας εμπνέουν για εξορμήσεις στις αγαπημένες μας παραλίες. Ένα καλό βιβλίο, το μαγιό μας και μία πετσέτα θαλάσσης είναι τα must haves για μία ημέρα αφιερωμένη στη θάλασσα… Ωστόσο, αυτό που δεν πρέπει να ξεχάσουμε να συμπεριλάβουμε στην τσάντα θαλάσσης μας είναι ένα καλοκαιρινό νεσεσέρ με προϊόντα αντηλιακής προστασίας. Με μία επίσκεψη στα καταστήματα του Mediterranean Cosmos θα βρείτε τα κατάλληλα, που θα σας προστατέψουν αποτελεσματικά από την ηλιακή ακτινοβολία!

 

Face & Body protection

Το Lancaster Sun Protective Water, που θα βρείτε στα Sephora, αποτελεί το ιδανικό προϊόν αντηλιακής προστασίας για το σώμα, το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Με SPF30, προσφέρει ευρεία προστασία ενάντια στις ακτίνες UVA, UVB, το ορατό φως, καθώς και στις υπέρυθρες ακτίνες. Σε μορφή spray και χωρίς να κολλάει, απλώνεται εύκολα και ομοιόμορφα στο σώμα και κατατάσσεται στην κατηγορία των πιο πρακτικών summer essentials.

 

Lancaster Sun Beauty Sun Protective Water SPF30, Sephora

 

Τα αντηλιακά λαδάκια σώματος είναι must για το καλοκαίρι και στα attica βρήκαμε το dry oil της Hei Poa με SPF50 και υπέροχο άρωμα. Αυτό το αντηλιακό λάδι όχι μόνο θα σας προστατέψει από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου, αλλά θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε με ασφάλεια τη μαυρισμένη επιδερμίδα που ονειρεύεστε.

 

Hei Poa dry oil SPF50, attica

 

Αφού εξασφαλίσετε την προστασία του σώματός σας, μην ξεχάσετε να προστατέψετε και την επιδερμίδα του προσώπου σας. Στο κατάστημα The Body Shop βρήκαμε το απαραίτητο προϊόν για την αντηλιακή προστασία του προσώπου. Με SPF50 PA+++, η Skin Defence Multi-Protection θα σας προστατεύει καθημερινά από τις βλαβερές υπεριώδεις ακτίνες UV, καθώς και από τους ρύπους σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Η λεπτόρρευστη, μη λιπαρή υφή της την καθιστά ιδανική τόσο για το καλοκαίρι όσο και για τον χειμώνα.

 

αντηλιακής προστασίας

Skin Defence Multi-Protection Light Essence SPF50 PA +++, The Body Shop

 

Vacations essentials

Μπορεί να διανύουμε ακόμα τον πρώτο μήνα του καλοκαιριού, αλλά το μυαλό μας ήδη βρίσκεται σε mood διακοπών. Και επειδή το νεσεσέρ πρέπει να χωράει εύκολα στη βαλίτσα των διακοπών, σας βρήκαμε την ιδανική λύση. Στο Φαρμακείο Ελένη Λάσκου θα βρείτε την πλήρη σειρά αντηλιακής προστασίας που χρειάζεστε: αντηλιακά σώματος και προσώπου με SPF30 και SPF50+ και ένα αναζωογονητικό spray.προσώπου της MATIS Paris, μέσα σε ένα υπέροχο καλοκαιρινό νεσεσέρ με δώρο ένα παρεό θαλλάσης!

 

Σειρά αντηλιακής προστασίας MATIS Paris, Φαρμακείο Ελένη Λάσκου

 

After-sun care

Αφού γυρίσετε από την παραλία, φροντίστε να ενυδατώσετε επαρκώς την επιδερμίδα μας. Το after-sun της Nuxe, που βρήκαμε στο The Drugstore, θα ενυδατώσει, θα θρέψει και θα δροσίσει το δέρμα σας μετά τη θάλασσα, φροντίζοντας παράλληλα για την ενεργοποίηση του μαυρίσματος. Για να αναδείξετε ακόμα περισσότερο το μαύρισμά σας,.τα Galerie de Beauté σάς προσφέρουν το πιο ενυδατικό και χρυσαφένιο dry oil, από τη σειρά Dior Solar.

 

αντηλιακής προστασίας

Αναζωογονητική λοσιόν Nuxe για μετά τον ήλιο, The Drugstore

Dior Solar The Sublimating Oil, Galerie de Beauté

 

Hair protection

Το καλοκαίρι πρέπει να είμαστε εξίσου προσεκτικές με την υγεία των μαλλιών μας. Για να προστατέψετε τα μαλλιά σας από την ηλιακή ακτινοβολία, αλλά και από τις επιπτώσεις που έχει το αλάτι της θάλασσας.και το χλώριο της πισίνας, το κομμωτήριο Ξανθή Hair Gallery σάς προτείνει την ολοκληρωμένη sun care σειρά K Soleil από την Kérastase.

 

Kérastase Soleil, Ξανθή Hair Gallery

 

Baby care

Ακόμα μεγαλύτερη ανάγκη για προστασία από τον ήλιο έχει το ευαίσθητο δέρμα του μωρού σας! Στο Lapin Bébé θα βρείτε μία μεγάλη ποικιλία από βρεφικά μαγιό και αξεσουάρ με φίλτρα UV,.τα οποία θα προσφέρουν την απαραίτητη αντηλιακή προστασία,.προκειμένου να απολαύσετε μαζί με το μικρό σας τις ανέμελες στιγμές του καλοκαιριού!

 

αντηλιακής προστασίας

Βρεφικό μακρυμάνικο μαγιό και καπέλο, Lapin Bébé

 

Απολαύστε τη βόλτα σας στη δροσιά του Mediterranean Cosmos και βρείτε όλα τα προϊόντα αντηλιακής.προστασίας που θα χρειαστείτε για τις καλοκαιρινές βουτιές σας!

 

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada