Home / Fashion  / Ποιο είναι το πιο trending κομμάτι του καλοκαιριού;

Ποιο είναι το πιο trending κομμάτι του καλοκαιριού;

maxi λευκή φούστα

Ποιο είναι το πιο viral piece στον κόσμο της μόδας αυτήν τη στιγμή; Η maxi λευκή φούστα είναι must! Ανακαλύψτε πώς να τη συνδυάσετε!

 

 

Τα κομμάτια που είναι super stylish και άνετα από τη φύση τους τα έχουμε μία μεγαλύτερη αδυναμία! Αυτό το καλοκαίρι το piece που έκλεψε τις καρδιές μας είναι η maxi λευκή φούστα! Τα social media έχουν “γεμίσει” με εκπληκτικά outfits που βασίζονται στην μακριά λευκή φούστα! Ευέλικτη, θηλυκή και αέρινη μπορεί να φορεθεί τόσο το καλοκαίρι, όσο και το φθινόπωρο. Και αυτό γιατί το χρώμα της είναι ένα χρώμα πασπαρτού και γενικώς αποτελεί ένα item καμβάς στο οποίο μπορείτε να δημιουργήσετε πολλά και διαφορετικά styles.

 

 

Ανάλογα με τα κομμάτια που θα τη συνδυάσετε θα έχετε και το αντίστοιχο αποτέλεσμα. Για παράδειγμα με μπαλαρίνες, off shoulder μπλουζάκια, mini it bags και minimal κοσμήματα θα έχετε ένα πιο girly and aesthetic look. Πολλά fashion girls επιλέγουν maxi λευκή φούστα με βολάν ή με κεντητές λεπτομέρειες, προσθέτουν αντίστοιχα tops και cowboy boots και έχουν μία boho inspired outfits. Φυσικά μπορείτε να την εντάξετε και στο beachwear σας! http://www.gucci.com

 

Φορέστε την με heels, crop ή tank tops, αέρινα πουκάμισα, loafers ή slippers και δημιουργήστε εμφανίσεις που παίρνουν άριστα! Με τα κατάλληλα κοσμήματα θα έχετε εύκολα και γρήγορα μία εμφάνιση που σίγουρα θα εντυπωσιάσει! Ένα κομμάτι όπως η maxi λευκή φούστα θα σας βοηθήσει να πειραματιστείτε εύκολα, καθώς είναι τόσο ευκολοφόρετη. Το πιο trending item του καλοκαιριού σάς καλεί να το υιοθετήσετε!

 

 

 

 

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.