Home / Lifestyle  / Celebrities  / Ποιοι διάσημοι πόζαραν για τη νέα καμπάνια της Balenciaga;

Ποιοι διάσημοι πόζαραν για τη νέα καμπάνια της Balenciaga;

Nicole Kidman, Kate Moss, Amelia Gray και Kit Butler πρωταγωνιστούν στη νέα καμπάνια της Balenciaga για τη νέα Le City Bag. 

H Balenciaga επαναφέρει μια από τις πιο εμβληματικές σειρές προϊόντων της, την τσάντα Le City,  που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2001 και έγινε συνώνυμη μιας εποχής και ενός τρόπου ζωής, γνωστού για τη αινιγματική μαξιμαλιστική αλλά και πρακτική του προσέγγιση. Η νέα καμπάνια είναι το ίδιο απολαυστική.

 

Για να γιορτάσει το λανσάρισμα, η Balenciaga αποκαλύπτει τα διάσημα πορτρέτα που τραβήχτηκαν από τον δημοφιλή. φωτογράφο μόδας Mario Sorrenti, με πρωταγωνιστές την ηθοποιό Nicole Kidman, το forever super model Kate Moss, το. μοντέλο από τη Δανία Mona Tougaard, thn Κινέζα ηθοποιό και τραγουδίστρια Yang Chaoyue και τον Κορεάτη τραγουδιστή Juyeon. 

 

 

Η χειροποίητη κατασκευή της τσάντας αντιγράφει τις vintage εκδόσεις της, χρησιμοποιώντας τις ίδιες διαστάσεις. εξωτερικών και εσωτερικών στρωμάτων και μια συνολική όψη που αποκτά μια μοναδική πατίνα, η οποία προσφέρει μια διαχρονική ποιότητα.

 

Η νέα Le City δημιουργήθηκε για να απηχεί την αναφορά στο 2001, βελτιωμένη και πλέον σε μεσαία και μικρά μεγέθη, με ρυθμιζόμενους ιμάντες ώμου και χιαστί αντίστοιχα. Κυκλοφορεί σε μαύρο, κίτρινο, πράσινο, ανοιχτό μωβ, μεταλλικό. ατσάλινο γκρι, μεταλλικό ασημί, λευκό, μπλε και μπεζ χρωματισμούς.

 

Βρείτε την εδώ!

 

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath