Home / Fashion  / Ποιες θα είναι οι “it” bags του καλοκαιριού; 

Ποιες θα είναι οι “it” bags του καλοκαιριού; 

it bags
Ανακάλυψε ποιες θα είναι οι “it” bags για αυτό το καλοκαίρι!

 

Άραγε, θα είναι ποτέ αρκετές οι τσάντες που θα έχουμε στην ντουλάπα μας; Η απάντηση είναι όχι. Ακόμα και αν έχουμε επενδύσει σε all-time-classic κομμάτια, όπως για παράδειγμα μία μαύρη δερμάτινη shoulder bag ή ένα κόκκινο clutch, σε κάθε αλλαγή σεζόν θα υπάρχει ένα νέο σχέδιο, που θα μας τραβήξει την προσοχή. Καθώς βρισκόμαστε μία ανάσα πριν το καλοκαίρι, είναι η κατάλληλη στιγμή για να συγκεντρώσουμε τη λίστα με τις “it” bags που θα μονοπωλήσουν τον ενδιαφέρον μας αυτήν τη σεζόν.  

 

Photo Credits: @lefevrediary

 

Από τις απόλυτα καλοκαιρινές raffia bags, μέχρι τις πιο κομψές βραδινές τσάντες, ανακάλυψε τις δικές μας “it” bags για αυτό το καλοκαίρι. 

 

Everyday raffia bag

 

Οι raffia bags είναι για μία ακόμα χρονιά στην κορυφή των καλοκαιρινών τάσεων. Αν θέλεις, λοιπόν, να επενδύσεις σε μία everyday τσάντα για αυτήν τη σεζόν, μία raffia shoulder bag θα πρέπει να βρίσκεται ήδη στην κορυφή της shopping list σου.  

 

“it” bags

Mini sling bag-raffia, COS

 

Basket bag  

 

Ποιος είπε ότι οι παγιέτα είναι αποκλειστικά winter essential; Οι φετινές τάσεις φέρνουν στο προσκήνιο την παγιέτα και για τις καλοκαιρινές μας εμφανίσεις, με τις basket bags διακοσμημένες με πούλιες να αποτελούν την ιδανική επιλογή για ένα βραδινό outfit.  

 

Τσαντάκι καλάθι με πούλιες, Zara

 

Leopard edition  

 

Το λεοπάρ είναι αναμφισβήτητα το πιο hot print της σεζόν. Ο καλύτερος τρόπος για να το υιοθετήσεις, παραμένοντας κομψή, είναι σε μικρές επιφάνειες, όπως μία mini λεοπάρ τσάντα.  

 

“it” bags

Leopard mini Bou Bag, GANNI

 

Summer clutch  

 

Αν είσαι λάτρης των clutches, οι φετινές τάσεις σού δίνουν την ευκαιρία να επενδύσεις σε κομψές,.αλλά και stylish επιλογές, αφού προσφέρουν αμέτρητα σχέδια και χρώματα.  

 

Τσάντα clutch με περλέ όψη, Mango

 

 

Ποια θα γίνει δική σου “it” bag για αυτό το καλοκαίρι; 

 

 

Κεντρική φωτογραφία: @nitsanraiter/Instagram 

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada