Home / Fashion  / Ποια είναι τα ψηλοτάκουνα σανδάλια που ανυπομονούμε να φορέσουμε;

Ποια είναι τα ψηλοτάκουνα σανδάλια που ανυπομονούμε να φορέσουμε;

ψηλοτάκουνα σανδάλια

Ένα από τα αγαπημένα μας καλοκαιρινά items είναι τα ψηλοτάκουνα σανδάλια! Ανακαλύψτε μερικά σχέδια που θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε!

 

It’s summer time! Τα ψηλοτάκουνα σανδάλια θα σας συντροφέψουν στις glam καλοκαιρινές εμφανίσεις σας στην πόλη ή στο νησί! Ακόμα και αν αγαπάμε πολύ τα flat σανδάλια -όπως τα slippers ή τα Αρχαιοελληνικού τύπου- τα heels sandals είναι αυτά που δημιουργήσουν τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις. Παράλληλα αποτελούν και κομμάτια πασπαρτού γιατί -ανάλογα το μήκος τους- μπορούν να φορεθούν σε πάρα πολλές περιστάσεις. Με πιο χαμηλό τακούνι στο γραφείο ή σε ένα date στην πόλη ή στις διακοπές. Και σε πιο ψηλό τακούνι στις βραδινές εμφανίσεις για χορό και σε κάποιον γάμο ή κάποιου άλλου είδους κοινωνική εκδήλωση. Φυσικά δεν είναι στάνταρ αυτό! Η κάθε μία από εμάς επιλέγει το δικό της ύψος τακουνιού με το οποίο θα νιώθει άνετα!

 

Ποιες είναι οι τάσεις για φέτος στα ψηλοτάκουνα τακούνια; Τα παστέλ χρώματα και τα σχέδια με 3D pieces! Φανταστείτε πόσο υπέροχο θα είναι το αγαπημένο σας λευκό καλοκαιρινό φόρεμα με ένα ζευγάρι heels σε ένα κίτρινο ή κόκκινο χρώμα; Τα fashion girls μάς παρακινούν να επενδύουμε σε χρωματιστά αξεσουάρ και να τα συνδυάζουμε με minimal pieces για ένα πιο aesthetic αποτέλεσμα.

 

Πάμε να δούμε τα ψηλοτάκουνα σανδάλια που σας προτείνουμε για να λάβετε το shoes inspo που αναζητείτε!

 

Burberry

Coperni

ψηλοτάκουνα σανδάλια

Jimmy Choo

ψηλοτάκουνα σανδάλια

Loewe

Proenza Schouler

Tory Burch

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.