Home / Beauty  / Ποια είναι τα καλύτερα self- tanning της αγοράς;

Ποια είναι τα καλύτερα self- tanning της αγοράς;

self- tanning

Λίγες μέρες έμειναν για να αρχίσουμε τις συχνές επισκέψεις στην παραλία! Πώς θα προετοιμαστούμε; Με ένα self-tanning!

 

Είναι ευρέως γνωστό, πλέον, ότι η ηλιοθεραπεία και τα σολάριουμ κάνουν μεγάλο κακό στην υγεία της επιδερμίδας μας. Οι ακτίνες UV γίνονται όλο και πιο επιβλαβείς και με αυτούς τους τρόπους το μαύρισμα δεν είναι και τόσο In fashion. Ωστόσο η χρυσαφένια μαύρη επιδερμίδα είναι κάτι που όλες επιθυμούμε. Το μυστικό κρύβεται στα self-tanning προϊόντα. Σύμφωνα με ειδικούς τα συγκεκριμένα products είναι ελεγμένα και μπορούν να προσφέρουν το χρώμα που επιθυμούμε για την επιδερμίδα μας με έναν υγιές τρόπο. Θα πρέπει να τονίσουμε ότι είναι μία ιδιαίτερη διαδικασία και θέλει προσοχή και προετοιμασία για να εφαρμοστεί καλά το προϊόν.

 

Ανάλογα με τον χρωματικό τόνο της επιδερμίδας σας θα κάνετε και την κατάλληλη επιλογή. Μη διστάσετε να απευθυνθείτε στον δερματολόγο ή την αισθητικό σας, αλλά και στην υπάλληλο του καταστήματος που θα επισκεφτείτε. Δείτε παρακάτω πέντε από τις καλύτερες προτάσεις της αγοράς.

 

Ενυδατική lotion αυτομαυρίσματος από Avene
self- tanning

Sephora

 

Self tanning από Isle of Paradise 

Sephora

 
Self tan golden body gel από Lancaster

attica

 

Kit αυτομαυρίσματος από St Tropez

Sephora

 

Gel self tanner για το πρόσωπο από Dior
self- tanning

attica

 

Κεντρική φωτό keziacook/ Instagram Κεντρική φωτό keziacook/ Instagram 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.