Home / Family  / Παιδικά παιχνίδια στο Mediterranean Cosmos!

Παιδικά παιχνίδια στο Mediterranean Cosmos!

Το Mediterranean Cosmos σάς καλεί να κάνετε τις οικογενειακές αγορές σας μαζί με μουσική, τραγούδι και παιδικά παιχνίδια για όλους!

 

Παιδικά παιχνίδια που θα χαρίσουν στην οικογένεια χαρούμενες στιγμές σάς περιμένουν στο Mediterranean Cosmos! Μάλιστα, για πρώτη φορά οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν με τις οικογένειες και τα αγαπημένα τους πρόσωπα ακόμα και τις Κυριακές. Δραστηριότητες που θα σας ξετρελάνουν! Η εξωτερική πλατεία του Mediterranean Cosmos μετατρέπεται σε έναν φανταστικό χώρο για παιχνίδι και ξεγνοιασιά. Οι μικροί επισκέπτες του εμπορικού κέντρου μπορούν να διασκεδάσουν με παραδοσιακά, αλλά και σύγχρονα παιχνίδια. Οι μικροί επισκέπτες του εμπορικού κέντρου μπορούν να διασκεδάσουν με παραδοσιακά, αλλά και σύγχρονα παιχνίδια.

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα παρακάτω:

Κυριακή 14 Μαΐου 2023, 12:00 – 14:00
Παραδοσιακά Παιχνίδια
(μήλα, ψείρες, τζαμί, κρυφτό, κλέφτες κι αστυνόμοι, αμπάριζα κ.α.)
Κυριακή 21 Μαΐου 2023, 12:00 – 14:00
Κυνήγι Θησαυρού
(Οι 3 δράκοι και ο χαμένος θησαυρός)
Κυριακή 28 Μαΐου 2023, 12:00 – 14:00
Διαγωνιστικά παιχνίδια ανοιχτού χώρου
(Διελκυστίνδα, τσουβαλοδρομίες, αυγοδρομίες, νεροκουβαλήματα, μπαλονοσκασίματα κ.α.)
Κυριακή 4 Ιουνίου 2023, 12:00 – 14:00
Παραδοσιακά Παιχνίδια
(μήλα, ψείρες, τζαμί, κρυφτό, κλέφτες κι αστυνόμοι, αμπάριζα κ.α.)

Παράλληλα με τα παιδικά παιχνίδια θα υπάρχουν και μουσικές εκδηλώσεις από τέσσερα συγκροτήματα, που δίνουν μοναδική ενέργεια στη σκηνή. Περισσότερες πληροφορίες εδώ. Παράλληλα με τα παιδικά παιχνίδια θα υπάρχουν και μουσικές εκδηλώσεις από τέσσερα συγκροτήματα, που δίνουν μοναδική ενέργεια στη σκηνή. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.