Home / Lifestyle  / Πίσω στη φύση με το 1ο Οικοτουριστικό Stefaniada Lake Festival

Πίσω στη φύση με το 1ο Οικοτουριστικό Stefaniada Lake Festival

To 1ο Οικοτουριστικό Stefaniada Lake Festival έχει ως βασικό του μήνυμα την επιστροφή του ανθρώπου στη φύση. 

Μέσα από την ενέργεια της παρθένας φύσης των Θεσσαλικών Αγράφων και των χωριών της Αργιθέας, αλλά και τις. παραδόσεις τους θα νιώσουν ότι επιστρέφουν στις ρίζες τους οι επισκέπτες του 1ου Οικοτουριστικό Stefaniada Lake Festival, από τις 3 έως τις 11 Αυγούστου 2024.

 

 

Στη νεότερη φυσική λίμνη της Ελλάδας, 61 ετών, οι επισκέπτες θα δοκιμάσουν υπαίθριες δραστηριότητες αναψυχής,. μαγειρική, χορό, ζωγραφική, διαλογισμό, θα ασκηθούν σε διαφορετικές τέχνες μέσα από ειδικά σχεδιασμένα. καλλιτεχνικά εργαστήρια και θα απολαύσουν αστρικές ξεναγήσεις με απώτερο στόχο να εναρμονιστούν με το περιβάλλον μέσω του συγχρονισμού του σώματος, της ψυχής και του πνεύματος. Το Φεστιβάλ συμπληρώνουν το φαγητό και η. μουσική, στενά συνυφασμένα με την παράδοση των χωριών των Αγράφων.

 

 

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο εσωτερικός μας κόσμος τροφοδοτείται από τις όμορφες εμπειρίες κοντά στη φύση, που μας. βοηθούν να επαναπροσδιορίσουμε τη θέση μας στην ζωή. Η αξία της γης, του νερού, του αέρα είναι όσα πρέπει να προστατεύουμε και να αγκαλιάζουμε.

 

Στο 1ο Οικοτουριστικό Stefaniada Lake Festival μάς δίνεται η ευκαιρία να δημιουργήσουμε όμορφες στιγμές και να. “βάλουμε το βουνό μέσα μας”, μαζί με την εκκωφαντική του ενέργεια!

 

Δείτε εδώ το αναλυτικό πρόγραμμα του Φεστιβάλ.

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath